Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Oslobodio nas je užasnih bolova i vratio nam volju za život

bioterapija
Marijan Sušenj/PIXSELL
08.07.2011.
u 11:00

Podravci najčešće pate od bolova u kralježnici i unutarnjim venama

– Deset godina trpio sam bolove u ramenima, koljenima i križima. Pio sam više tableta nego što sam jeo, a kada sam ustajao trebalo mi je nekoliko minuta da mi cirkulacija proradi kako bih mogao hodati. Danas bez problema vozim sobni bicikl, mogu podići ruke i normalno hodati – kaže umirovljenik Silvester Dudaš.

Dolaze i doktori

Njegovo se stanje naglo popravilo nakon osam terapija kod poznatog bioterapeuta Željka Marušića i kolege Renata Jagustovića koji gostuju u hotelu Podravina, a već su ga posjetile stotine korisnika.

Za njega je čula i jedna koprivnička umirovljenica.

– Izgubila sam muža, a nedavno i sina. Ostala sam sama i bila sam u depresivnom stanju, nisam imala volje ni za što. Prvo nisam vjerovala, no nakon prve terapije počela sam nekontrolirano plakati i mislila sam da ću se ugušiti, a onda je samo prestalo – kaže ona. Sada je, kaže, dobila volju za životom.

Marušićevu pomoć potražio je i radiolog Ivan Šiber, kojem je dijagnosticiran karcinom.

– Rekao mi je da ne može maknuti bolest, ali može poboljšati opće stanje. Šarlatan ne bi tako pristupio i vratit ću se na terapije nakon operacije – kaže inženjer medicine i naglašava da ga nije sram reći da posjećuje bioterapeuta.

Marišić se bioenergijom bavi već 26 godina, a profesionalno zadnje dvije godine po metodi Zdenka Domančića. Terapije, kaže, traju od 15 do 45 minuta. Prvo razgovara s pacijentom i dogovori što će se raditi, pa kreće na mozak, srce i napokon na bolni dio tijela. Za Podravinu su karakteristični, kaže, bolovi u kralježnici i bolest unutarnjih vena, što je odraz teškog života.

Stotine korisnika

– Svaka osoba već nakon jedne terapije osjeti drastično poboljšanje – obećaje Marušić. U Koprivnici će biti do utorka, a zbog velikog interesa ponovno se vraća u rujnu.

Ključne riječi

Komentara 3

PB
predrag borna
18:04 09.07.2011.

Placebo efekt.

NT
ntblzg
13:25 08.07.2011.

Ima li gospodin registriranu firmu? Plaća li državi porez? Tko kontrolira njegovu kvalitetu rada? Šta je novinarka dobila za objavljivanje ovog članka?

DE
deus ex machina
06:30 09.07.2011.

STVARNO, KOLIKO LOVE ??? Stvarno. koliko love je dobila novinarka za ovaj reklamni uradak ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije