Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična potraga

On zaista traži iglu u plastu sijena!

umjetnik
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
13.11.2014.
u 19:14

– To je kao kada igrate loto. Ne znate hoćete li dobiti ili nećete, ali nadate se da ćete dobiti jer inače ne biste igrali – kazao je

Talijanski umjetnik počeo je svoje dvodnevno traženje igle u plastu sijena u novoj instalaciji u Parizu, piše Reuters.

Sven Saschsalber će provesti 48 sati "kopajući" po sijenu u prestižnoj pariškoj galeriji Palais de Tokyo tražeći iglu koju je u njega ubacio predsjednik galerije Jean de Loisy.

Dvodnevno trajanje potrage je, naravno, samo procjena jer će umjetniku možda trebati samo nekoliko minuta za pronalazak, a možda potraje i više od predviđenih 48 sati.

– To je kao kada igrate loto. Ne znate hoćete li dobiti ili nećete, ali nadate se da ćete dobiti jer inače ne biste igrali – kazao je umjetnik o svojoj neobičnoj instalaciji. Nakon ove akcije znat ćemo koliko istine ima u izreci "pronaći iglu u plastu sijena" i je li to stvarno tako teško kako se misli.

>>Arhitekt: Igla je zapravo stup građevine koji mi je u snu ispao iz projekta

>>Gorjelo je sijeno, a vatra je zaprijetila i obiteljskoj kući

Komentara 2

HR
hrxxx111
20:40 13.11.2014.

visak vremena i para

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:16 13.11.2014.

umjetnost je ipak nešto drugo... ovo je štos za pučkoškolsku dječicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije