Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGE OPRAVDANO PRIVUKLO

Oglas za posao zapalio Internet: Obitelj iz Austrije nudi čak 15 plaća u iznosu od 45 tisuća kn, evo koji su uvjeti

posao - burza rada - zapošljavanje - nezaposlenost
Sanjin Strukic/Pixsell
15.12.2021.
u 17:15

Oosba bi vodila “tim domaćice, privatnog kuhara, tehničara i vrtlara”

Oglas za brutalno dobro plaćan zapalio je društvene mreže. Bogata obitelj iz Koruške traži osobu koja će im voditi kućanstvo, a nudi im čak 15 godišnjih plaća u iznosu od  6000 eura bruto (što je oko 45 120 kn)

- Naš klijent je vlasnik elegantnoga kućanstva za dvije osobe s brojnim zaposlenicima i nekoliko međunarodnih rezidencija. Kako bismo ojačali tim u Klagenfurtu, tražimo iskusnog i pouzdanog voditelja kuće / glavnog batlera koji će nam se pridružiti što je prije moguće, stoji u oglasu koji je ovih dana objavio austrijski Kleine Zeitung. 

Oosba bi vodila “tim domaćice, privatnog kuhara, tehničara i vrtlara”. Novi zaposlenik bi radio za obitelj pet dana tjedno. 

Jedini uvjeti u oglasu su sljedeći, a to je da je osoba cijepljena protiv COVID-19 te da ima iskusta u gastro sektoru s radom u ekskluzivnim kućanstvima ili hotelima. Oitelj isto tako zahtijeva “izvrsno ponašanje, njegovan izgled, samouvjereno držanje kao i apsolutnu fleksibilnost, odanost i diskreciju kandidata.”

Očekuje se da kandidat nema previše volje za putovanjima i da voli kućne ljubimce, piše Fenix-magazine. 

VIDEO: Istraživanje pokazalo: Ovo je najstresniji dio blagdana, slažete li se?


 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Tombstone
Tombstone
01:19 16.12.2021.

Dakle traze slugu?

RE
reborn
09:11 16.12.2021.

Uff, da li trpiti nečije šefovanje za 6.000€/mjesec, ili kao nezaposleni uz socijalna primanja po cijele dane plandovati i prigovarati kako je socijala - mizerna?!? Teške li dvojbe...

MA
Marcus0777
09:43 16.12.2021.

Moj zivot i moje zdravlje vrijedi vise od njihovih bjednih €... Uostalom ti bogati razmazeni snobovi si nek sami peru posrane gaće i to sa njihovim parama. Oni traze da se njihovi zaposlenici cijepe, a oni sami nisu cijepljeni, koje li licemjernosti i dvolicnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije