Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SRBIJE

Izgubio psa pa djeca ne pričaju s njim, sada daje svoj BMW onome tko ga pronađe

Foto: Boško Milošević/Facebook
17.08.2022.
u 09:27

Psića nema već deveti dan, a Boško kaže da mu nije jasno kako je uspjela pobjeći s terase visoke gotovo sedam metara. "Ona i kad se šiša, pa se popne na stol, sva se trese" zabrinuto će Boško koji danima provjerava svaku dojavu o Bei.

Svi roditelji znaju koliko je teško razočarati vlastito dijete, no malotko razumije taj osjećaj bolje od Boška iz Veternika u Srbiji, koji pronalazniku psa kojeg je poklonio svojim kćerima, pa zatim izgubio, nudi svoj BMW.

Boško objašnjava kako se rastao od supruge pred tri mjeseca, a kćeri su mu ostavile psića, malu Beu, na čuvanju na pet dana, te su sada jako ljute na njega. Kaže kako je psa ostavio na 2-3 sata kada je otišao van s prijateljem. U međuvremenu je počelo nevrijeme, a Bea se jako boji grmljavine. "Ja sam bio u stanu i ne sjećam se uopće jesam li zatvorio vrata terase ili ne, ali kada sam se vratio, bila su pritvorena" kaje se Boško, čije kćeri zbog ovog incidenta odbijaju pričati s njim.

Psića nema već deveti dan, a Boško kaže da mu nije jasno kako je uspjela pobjeći s terase visoke gotovo sedam metara. "Ona i kad se šiša, pa se popne na stol, sva se trese" zabrinuto će Boško koji danima provjerava svaku dojavu o Bei, piše Mondo.

"Pomišljao sam da je možda netko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Ne znam što da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozim se danima tražeći je, slabo spavam, po 2-3 sata, non-stop idem i tražim psa jer dobivam svakakve dojave" kaže očajni vlasnik.

Boško je zbog svoje potrage upao i u probleme s policijom kada je otišao provjeriti dojavu o Bei u jednoj kući oko ponoći. Kaže da mu je jasno kako to nije bilo ni pristojno ni normalno, no više ne zna što da napravi i kome da se obrati. Kaže kako bi za psa ponudio ne samo auto već i život, jer su njegova djeca jako vezana za nju.

Komentara 2

ZO
zoranos
12:11 17.08.2022.

Roditelj treba odrediti granice i onda ovako nešto nije moguće. Sorry, odlutao je, nema ga više - idemo dalje! Nema sada ucjenjivanja ili ne znam čega - na kraju krajeva to je pas, nije čovjek bez obzira koliko ga netko volio ... Ovo je pretjerivanje i nije normalno!

HI
hiohio
09:39 17.08.2022.

Kupi istog i reci da je to taj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije