Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ENGLESKOJ

Učiteljica namamila dečka na odnose, a onda ga ubila i zakopala u vrtu: 'Sve je ukrasila teglicom'

Fiona Beal
Northamptonshire Police
26.04.2024.
u 14:16

Nakon što je Beal ubila Billinghama, zamotala je njegovo tijelo i vukla ga niz stepenice sve do vrta, gdje ga je zakopala. Pokopala ga je u improviziranom lijesu napravljenom od blokova, drveta i ploča. Beal je također dodala teglicu za "ukras", čulo se na suđenju.

Fiona Beal (50) zavezala je Nicholasa Billinghama (42) za krevet, a zatim ga "hladnokrvno" ubila u njihovoj kući u Northamptonu. Na početku njezina suđenja prošlog tjedna porotnici u Old Baileyju u središtu Londona čuli su da se Beal izjasnila krivom za manje kazneno djelo ubojstva iz nehata zbog gubitka kontrole - ali je zanijekala da je ubila Billinghama između 30. listopada i 10. studenog 2021. godine.

Međutim, danas je, kako javlja Sky News, priznala krivnju za ubojstvo i zadržana je u pritvoru do izricanja presude 29. svibnja. Beal iz Northamptona uhićena je u ožujku 2022. nakon što je policija otkrila Billinghamovo tijelo. Istog mjeseca iznajmila je kolibu za sebe u Cumbriji i poslala zabrinjavajuće poruke rodbini, zbog čega su oni odlučili kontraktirati s policijom da provjeri kako je.

Ondje su policajci pronašli zapise u dnevniku u kojima je otkrivala svoje postupke. "Ipak me moji postupci progone. Bilo je teže nego što sam mislila da će biti. Skrivanje tijela je bilo loše. Pomicanje tijela puno je teže nego što izgleda na TV-u", pisalo je, među ostalim, u dnevnicima, koji su pokrenuli policijsku istragu. Potraga je utvrdila da nitko nije vidio ni čuo Nicholasa od 1. studenog 2021.

Fiona je nekoliko dana nakon ubojstva rekla brojnim prijateljima da ona i Billingham imaju Covid-19 i da se trebaju izolirati. Zatim je poslala poruke s telefona Billinghama govoreći da su se razišli jer je on imao aferu. Međutim, tužiteljstvo je reklo da je priča da je Billingham pobjegao s drugom ženom "potpuno lažna". 

VEZANI ČLANCI:

Tužitelj Hugh Davies K. C. dodao je da nije sporno da je Fiona planirala ubiti Nicka Billinghama, što je naposljetku i napravila. Danima prije toga, kazao je, kupila je nož, a zločin je pomno isplanirala. "Obećavajući mu seks nakon kupanja, ubola ga je u vrat dok je nosio masku za spavanje i vjerojatno je bio vezan kablom na njihovom krevetu."

Inače, nakon što je Beal ubila Billinghama, zamotala je njegovo tijelo i vukla ga niz stepenice sve do vrta, gdje ga je zakopala. Pokopala ga je u improviziranom lijesu napravljenom od blokova, drveta i ploča. Beal je također dodala teglicu za "ukras", čulo se na suđenju. Sad joj prijeti doživotni zatvor.

GALERIJA Petar je spasio život dvjema medvjedicama i sada su mu ljubimice: 'Nerazdvojne su, a ljude obožavaju'

Fiona Beal
1/35
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije