Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA POGINULE DJEVOJKE

Kritizirala Vučića na televiziji pa joj ugasili mikrofon: 'Sram te bilo predsjedniče'

Foto: Fermantwiit/Twitter
16.08.2022.
u 09:27

Nataša je ogorčena načinom na koji se vodi slučaj smrti njene kćeri, tvrdi kako joj tužilaštvo ne daje nikakve informacije, da razvoje događaja saznaje iz medija, te da joj još nisu vratili kćerin mobitel.

Nataša Đukić, majka Kristine Kike Đukić, YouTuberice čija je smrt prošle godine potresla regiju, gostovala je u jutarnjem programu srpske televizije Pink s voditeljicom Jovanom Jeremić.

Nakon što je voditeljica upitala Natašu da joj objasni što se dogodilo i kako je došlo do Kristinine smrti, ona je počela prozivati državno tužiteljstvo, ali i predsjednika Vučića. Nataša je ogorčena načinom na koji se vodi slučaj smrti njene kćeri, tvrdi kako joj tužilaštvo ne daje nikakve informacije, da razvoje događaja saznaje iz medija, te da joj još nisu vratili kćerin mobitel. 

"Sram te bilo predsjedniče" zaključila je u jednom trenutku Nataša, na što je voditeljica počela tiho ponavljati da predsjednik nema veze s tim, očiju uperenih u pod. Nataša je pokušavala doći do riječi te je nakon par sekundi kadar prebačen na voditeljicu koja je zahvalila Nataši na gostovanju i najavila nastavak programa, a potom su im ugašeni mikrofoni, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Kristina Đukić, na internetu poznatija kao Kika, preminula je 8. prosinca 2021. godine, a više javno tužiteljstvo u Beogradu prošli je mjesec ustanovilo kako nema temelja za pokretanje kaznenog postupka protiv ijedne osobe povezane sa slučajem. Prema informacijama Kurir magazina, uzrok smrti je predoziranje drogom MDMA u kombinaciji s lijekom bromazepamom.

VIDEO: Otkrila kako se riješiti plijesni na rubovima tuš-kabine

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije