Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smiješan psić

Pas nasmijao mnoge: U vlaku pokušao ukrasti hranu drugim putnicima, ali nimalo uspješno

Instagram
12.08.2022.
u 09:30

Mnogi su u komentarima otkrili kako se nadaju da priča ima sretan kraj i da je zlatni retriver uspio dobiti malo grickalica

Psi nas često znaju nasmijati svojim neobičnim ponašanjem i nestašlucima, a jedan zlatni retriver tako je nasmijao mnoge svojim neuspješnim pokušajima da ukrade poslasticu tijekom vožnje vlakom. 

Četiri slike koje su postale viralne na društvenim mrežama savršeno prikazuju frustraciju psa koji je uočio grickalicu, u ovom slučaju paket čipsa s okusom kozica, a zatim mu je postalo jasno da ne može dohvatiti hranu, kako prenosi Daily Mail.

Na slikama koje je podijelio @hugoandursula na Instagramu vidi se zlatni retriver kako zuri kroz otvor između dva sjedala u putnika koji je iza njega. Sljedeća slika pokazuje psa kako kreće naprijed, gurajući nos kroz otvor u potrazi za grickalicama na pladnju, ali bez uspjeha.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima:

1/12

Na trećoj slici, retriver je isplazio jezik, jasno pokazujući očajnu želju da dođe do navedenih zalogaja i nalazeći se samo nekoliko centimetara od svog plijena.

Naposljetku, frustriran i željan ukusne poslastice, pas pokazuje putniku svoje zube i nezadovoljstvo što nije uspio doći do čipsa.

Slike su brzo oduševile i nasmijale brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su u komentarima otkrili kako se nadaju da je priča dobila sretan kraj i da je zlatni retriver uspio dobiti malo grickalica.

“Moram znati kraj! Je li bio sretan kraj? Za psa, naravno”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Da sam ja na mjestu putnika, dao bih mu cijeli čips.

Tijekom spavanja mobitel držite pokraj kreveta? Evo zašto to ne biste trebali raditi:

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mr.M
13:14 12.08.2022.

Volim pse u normalnoj mjeri. Ovo danas je postalo previše. Nisu vam psi zamjena za ljude. I ne mogu svugdje boraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije