Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Stilinović

Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma: Prijavila ga supruga zbog prijetnje i nasilja u obitelji?

Mario Stilinović
HDZ Gospić
26.04.2024.
u 14:33

Navodno je uhićen jutros u 8:45, i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela - prijetnje i nasilja u obitelji, neslužbeno se doznaje

U Gospiću je navodno jutros uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića. Navodno je uhićen jutros u 8:45, i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela - prijetnje i nasilja u obitelji, neslužbeno doznaje Jutarnji list

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj kazali su da u ovom trenutku imaju više uhićenika te da o detaljima kaznenih djela za koje se terete, a ni o njihovim osobnim podacima ne mogu govoriti zbog tajnosti postupka. Navodno je Stilinović suprugu prijavio zbog nametljivog ponašanja, a onda je ona, prilikom davanja iskaza, na tu njegovu prijavu usput podnijela prijavu za ova dva kaznena djela. Jedna od prijava sadrži prijetnju ubojstvom, zbog čega je Stilinović promptno uhićen, te je sada i on završio na policijskom ispitivanju.

Inače, Stilinović je na lokalnim izborima 2021. bio kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gospića, ali je uspješniji bio HSP-ov Karlo Starčević te je Stilinovićeva karijera zakrenula prema vijećničkim klupama Gradskog vijeća. Također, Mario Stilinović je u Hrvatskim šumama zaposlen od 1998. godine, 11 godina je bio Upravitelj šumarije Gospić, a posljednjih šest godina je voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić. Član je dva lovačka društva te obavlja poslove stručne službe za provođenje odredbi lovnogospodarskih osnova u šest lovišta u Ličko-senjskoj županiji. Pričuvni je natporučnik HV-a.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo  su novi čuvari hrvatskog neba: Pogledajte šest Rafalea koji su stigli u Hrvatsku

Mario Stilinović
1/29

Komentara 8

RE
redalert
14:44 26.04.2024.

Nastavlja zločinačka po starom. Nema što su prošli izbori .

DT
Don’t look AP
18:03 26.04.2024.

Da brišete guzicu toliko pedantno koliko ste pedantni u brisanju nepoželjnih komentara, čovjek bi pomislio da među vama ima ljudi. Ali to ne radite. Ako fakat opet dospijete na vlast (kupovinom i korupcijom, kao i do sad) - utjeha nama obrazovanima je što neće više biti nestašice wc papira. Osim ako opet osovina Beroš-Markotić ne digne nekakvu paniku među vašima.

Avatar Moj_Gospodin
Moj_Gospodin
21:29 26.04.2024.

Nasilan u obitelji a kriminalac na poslu - pokrao pola šume u Lici. Gdje je istraga? Nema je jasno jer je iz HDZa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije