Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezne stope

Obersnel tuži Vladu i šalje nove porezne stope Ustavnom sudu

'unu. . .zgb. . .15.03.2008. glavni odbor sdp-a:vojko obersnel snimio:boris scitar'
'boris scitar'
01.07.2010.
u 12:15

Udruga gradova nezadovoljna je jer je Vlada promijenila zakon bez konzultacija s njima.

Udruga gradova uputit će do kraja srpnja Ustavnom sudu zahtjev za ocjenu ustavnosti najnovijih izmjena Zakona o porezu na dohodak. Udruga svoj zahtjev temelji na kršenju Europske povelje o lokalnoj samoupravi prema kojoj se Vlada bila dužna konzultirati s lokalnom samoupravom prije donošenja izmjena Zakona o porezu na dohodak.

Udruga tvrdi da će se prihodi gradova i općina smanjiti za 763 milijuna kuna godišnje, zbog čega traže od Ustavnog suda da poništi zakonske promjene koje su danas stupile na snagu i vrati porezne olakšice. 

Komentara 10

10
101lakeoswego
18:25 01.07.2010.

hehehehehehe hrvatima uvijek neko kriv, ak nije srbin onda je vlada, a ak nije vlada onda je zena ili mama, hehehehehehe

PI
Pippo9
18:31 01.07.2010.

Obernsel je još jednom pokazao kolko je smiješan lik koji nema pojma o ničemu

OB
-obrisani-
20:58 01.07.2010.

Pričajte što god. Obi Van Kenobi je učinio dosta toga za grad Rijeku, Pa, može i za drugo. Potpuno ima moju podršku. Nema toliko ljepljive prste kao neki odgovorniji. Samo naprijed G. Obersnell

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije