Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska dvorana

Novak krivi vlast, oporbu i medije. SDP mu poručuje da – \"pere ruke\"

\'20.03.2012., Sisak - Sve vise Siscana, pogotovo onih koji redovito obilaze Zavod za zaposljavanje, ogorceni su zbog nastavka gradnje sportrske dvorane.  Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL\'
Nikola Čutuk/PIXSELL
22.03.2012.
u 16:12

Zašto je bila potrebna hipoteka nad socijalnim stanovima, da bi sada bila ukinuta, pita Baniček

– Iznenađen sam napisima medija u kojima me se proziva kao odgovornog za sportsku dvoranu. Za hajku koja se podigla odgovorna je sama gradska uprava jer nije obznanila podatke kojima raspolaže. Sve je transparentno pa pozivam i DORH i USKOK neka istraže – kazao je još prekjučer Veljko Novak.

Svi pozivaju USKOK

Za odgovornost proziva vlast, u kojoj je i sam, zatim oporbu, pa čak i urednike pojedinih medija kojima, kako kaže, "neće dopustit da mu kroje politiku". Ipak, pokušava krojiti njihovu, i to telefonskim prijetnjama autorici ovih redaka da će "imati problema" ako opet napiše da Novak "pere ruke" od odgovornosti.

Predsjednik Gradskog vijeća također je obznanio svoje povlačenje iz povjerenstava za javnu nabavu i provođenje nadzora nad gradnjom dvorane, kao i da je u pregovorima s Hypo bankom povučena hipoteka nad socijalnim stanovima. SDP-ova oporba reagirala je jučer.

– Veljko Novak pere ruke i odbija odgovornost. Njegov poziv USKOK-u je strah, jer već deset dana USKOK proučava dokumentaciju nove dvorane. Pozivam ih i da istraže čiji su kamioni odvozili otpad s lokacije na kojoj se gradi – kaže Kristina Ikić Baniček.

Socijalni stanovi na meti

Pita zašto je uopće bila potrebna hipoteka nad socijalnim stanovima, koja je uzrokovala strah i poniženje stanara, da bi sada bila slavodobitno – ukinuta.

– Licemjerje, podmukla lukavost, nepotizam, urotničko ponašanje i tajni sporazumi kontinuirani je obrazac ponašanja ove vlasti, koja od Siska stvara mračnu oazu i ponižava građane. Veljko Novak je sisačka trajna sramota – rekao je Davorko Vidović.

Komentara 8

SV
sven222
19:19 22.03.2012.

molim USKOK da provjeri kako je gradonačelnik Pintarić prodao a time i pogodovao porodici KLAIĆ zelenu površinu prenamjenjena u građevinsko..ZAŠTO;ZAŠTO I opet ZAŠTO i to po cijeni oko 100 kn po m2...morali su rušiti nezakonito sagrađeno na gradskoj zelenoj površini ali gradonačelnik je tu da pomogne a ZAŠTO??? gospođo Baniček a zašto vi niste postavili to pitanje na gradskoj skupštini a poslao sam vam sve podatke već prije pola godine??

NI
nikolicaprikolica
21:48 22.03.2012.

Čiji kamioni? Novakovi kamioni...sve je Novakovo, Novakov posao, Novakov džep... On je naš doktor znanosti, samo znanstvenik se može nakrasti toliko puno u toliko malo vremena... A treba i para da se na izborima podmaže sve.

SV
sven222
19:13 22.03.2012.

on krivi vlast u kojoj on dirigira sa svime u kojoj je on Bog i batina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije