Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Neprekidne kiše i odron zemlje progutali selo na Siciliji

odron tla Sicilija
AFP
16.02.2010.
u 21:38

U samo desetak sekundi cijelo je selo, skupa sa slojem od nekoliko metara tla ispod njega, otklizalo s brdskog obronka 400 metara u dolinu!

Messina – Otprilike 200 mještana San Fratella na Siciliji u brežuljcima zapadno od Messine ostalo je bez domova, a 1000 ih je evakuirano. U samo desetak sekundi cijelo je selo, s nekoliko metara tla, otklizalo s brdskog obronka 400 metara u dolinu! Svjedoci kažu kako im je gradić doslovno nestao pred očima! Neprekidne kiše pridonijele su da se na jugu Italije jučer i prekjučer pokrenulo nekoliko desetaka klizišta. Službeno je proglašena prirodna nesreća.

Ključne riječi

Komentara 2

OZ
ozujsko
23:31 16.02.2010.

Bozija sila je mocna.

D
D
07:55 17.02.2010.

nije kiša kriva , ako su ljudi uništili i posjekli svo drveće koje je držalo zemlju, pogledajte malo oko sebe i očekujte slično i po metropoli i to u elitnim kvartovima. uništavamo prirodu i čudimo se kad nas to lupi po glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije