Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ

Nasmrt izgladnjela sina (4) pa naručila pizzu

pizza
Ivana Ivanović/PIXSELL
19.09.2013.
u 12:42

Kada ga je policija pronašla, dječak je bio toliko mršav da je bio odjeven u odjeću za bebe

Britanka je optužena da je nasmrt izgladnjela četverogodišnjeg sina pa naručila pizzu nekoliko sati nakon njegove smrti. Hamzah Khan, sin Amande Hutton (43), navodno je, kada ga je policija pronašla bio toliko mršav da je bio odjeven u odjeću za bebe. Majka je njegovo mumificirano tijelo gotovo dvije godine držala u svojoj spavaćoj sobi, i dalje uzimajući naknadu za djecu, prenosi Mirror.

Tužitelj Paul Greaney jučer je na suđenju rekao da su iskusni policajci bili potpuno šokirani kada su 21. rujna 2011. godine pronašli tijelo u kući u Bradfordu. Tužitelj se upitao kako je moguće da se ovakav slučaj dogodi u Engleskoj u 21. stoljeću.

– Hamzahov rast bio je usporen jer je dugo bio pothranjen, a to je rezultiralo njegovom smrću. Ukratko, nasmrt je izgladnjen – rekao je Greaney.

U crno odjevena majka, koja negira krivnju za ubojstvo, povremeno je plakala i žmirila dok su u sudnici prikazivane tmurne fotografije njezine kuće. Pod dnevnog boravka bio je prekriven smećem u kojem je bilo kutija za pizzu, plastičnih vreća...

Utvrđeno je da je dijete preminulo 15. prosinca 2009. godine, a tijelo je pronađeno nakon što se jedan susjed potužio da mu netko u vrt baca prljave pelene. Kada je Hutton otvorila vrata, policija je primijetila miris koji se širio iz kuće. Unutra su pronađene velike količine smeća, izmeta i praznih boca.

– Ono što su otkrili uznemirilo je čak i okorjele policajce – rekao je Greaney.

Hamzahov otac Aftab, koji je s Hutton navodno bio u "nasilnoj" vezi do 2008. godine, policiji je izražavao zabrinutost zbog lošeg zdravlja svog sina, no ništa nije bilo poduzeto.

>> Majka i ljubavnik izgladnjeli dječaka (4) do smrti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije