Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeza u v. britaniji

Majka i ljubavnik izgladnjeli dječaka (4) do smrti!

daniel pelka,izgladnjivanje
SkyNews screenshot
31.07.2013.
u 19:54

Daniel Pelka bio je žrtva ''neshvatljivog ciklusa okrutnosti i nasilja'' zbog kojeg je netom prije smrti od ozljede glave u ožujku prošle godine izgledao kao da je bio zatočen u koncentracijskom logoru

Majka i njezin ljubavnik koji su četverogodišnjaka izgladnjivali i tukli do smrti, proglašeni u srijedu na sudu u Birminghamu krivima za ubojstvo. Daniel Pelka bio je žrtva ''neshvatljivog ciklusa okrutnosti i nasilja'' zbog kojeg je netom prije smrti od ozljede glave u ožujku prošle godine izgledao kao da je bio zatočen u koncentracijskom logoru, piše Sky News.

A da mu životni uvjeti ne odudaraju previše od onih u logoru, potrudili su se majka Magdalena Luczak (27) i njezin ljubavnik Mariusz Krezolek (34) koji su 2006. u Veliku Britaniju doselili iz Poljske. Dječaka su kupali u hladnoj vodi, a bio je i prisiljen obavljati veliku nuždu u krevet. Okrutnost su pred okolinom prikrivali tvrdnjama da je Danijel imao poremećaj u prehrani. U školu bi ga slali sa samo pola sendviča. Prisjetila se toga i njegova učiteljica koja je ispričala kako joj i danas navru suze na oči kada se sjeti da je krao hranu drugoj djeci te vadio ostatke iz kante za smeće. Jednom je čak pokušao iskopati i pojesti nekoliko zrna graška koji su bili zakopani za školski eksperiment.

– To je bilo jezivo ubojstvo. Oboje su bili krajnje okrutni prema Danijelu koji se iz prekrasnog dječačića pretvorio u vreću kostiju. Nije to bilo slučajno ubojstvo, trajalo je to mjesecima – komentirao je nakon presude inspektor Chris Hanson.

Dok se čeka donošenje kazne, Danielov biološki otac Eryk Pelka kazao je kako je zadovoljan s presudama te se nada da će Krezolek i Luczak ostatak života provesti iza rešetaka.

>>Majka sjekirom ubila 42-godišnjeg sina alkoholičara

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije