Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun

Kamenjem i palicom na policajce, dvojica lakše ozlijeđena

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
19.06.2017.
u 10:46

Jedan nasilnik je rukom udario policijskog službenika, a maloljetni član obitelji s palicom u ruci zaletio se prema policajcu

Dvojica policajaca lakše su ozlijeđena prilikom intervencije u romskom naselju u Murskom Središću. Kako je danas izvijestila PU međimurska, prošlog petka u 14.20 sati u Ulici Sitnice 40-godišnji muškarac fizički je nasrnuo na policijskog službenika koji je došao po dojavi o obiteljskom nasilju.

Nasilnik je rukom udario policijskog službenika, a maloljetni član obitelji s palicom u ruci zaletio se prema policajcu. Zaustavili su ga u zadnji tren okupljeni mještani, a agresivni mladić potom je nogom udario u stražnji blatobran i oštetio policijsko vozilo.

Dok su privodili 40-godišnjaka, netko je jednog od policajaca pogodio - kamenom. Napadači su svladani i prijavljeni zbog kaznenog djela napada na službenu osobu i prekršaj vrijeđanja policijskih službenika tijekom službenog postupanja.

Uz to, protiv 40-godišnjaka podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja obiteljskog nasilja. Određen mu je i istražni zatvor.

Komentara 6

Avatar megatronman
megatronman
11:03 19.06.2017.

Ciganska posla. Kakvo "crno" obiteljsko nasilje?! Oni to rješavaju interno. Osobno žalim ljude koji žive u blizini. Rome mi zanimamo samo iz aspekta iskorištavanja. Da nas se ne boje itekako bi od nas krali doslovno sve. Da se razumijemo, ovo što pišem su jednostavno činjenice. Nikakva mržnja. Radio sam od djetinjstva s njima.

DU
Deleted user
16:08 19.06.2017.

to se odmah potegne pistolj i bum, bum.

OB
ObrenM
16:54 19.06.2017.

Dokle seze cigansko kriminalno ponasanje bez pravih sankcija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije