Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Mladića (20) napali i bacili u bunar kod Trogira: 'Vikao je da ga spasim i da su ga manijaci propucali'

22.01.2017., Trogir, Vrsine - Bunar u kojem pronadjen ranjeni mladic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.01.2017.
u 11:00

Ozlijeđenog mladića iz suhog tzv. rimskog bunara, dubokog oko tri metra, spasio je jedan mještanin koji je šetajući psa, čuo zapomaganje

Mladić iz Kaštela (20) na kojeg su u subotu oko 13 sati u Vrsinama kod Trogira nepoznati muškarci ispalili nekoliko hitaca i bacili ga u prazni bunar, zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan je na Odjelu trauma KBC-a Split. Stanje mu je nepromijenjeno, no izvan je životne opasnosti, doznaje se u ponedjeljak iz KBC-a.

Prema neslužbenim izvorima u splitskoj bolnici, mladić (20) je zadobio više ustrjelnih rana od vatrenog oružja i od pada u bunar, no iako je riječ o teškim tjelesnim ozljedama i brojnim lomovima, njegov život nije u opasnosti.

– Vikao je da ga spasim i da su ga manijaci propucali te bacili u bunar. Bio je krvav. Otišao sam po oca – rekao je mještanin koji je našao mladića.

– Nisam ni znala za bunar. Vjerojatno je nekada davno služio za sakupljanje kišnice i pojenje stoke – kaže mještanka za 24sata.

Prema navodima iz policije, 20-godišnji Kaštelanin nakon primitka u bolnicu istražiteljima je rekao kako je šetao Vrsinama kada su ga u jednom momentu napali nepoznati zamaskirani muškarci, pucali na njega i bacili ga u bunar. 

Ozlijeđenog mladića iz suhog tzv. rimskog bunara, dubokog oko tri metra, spasio je jedan mještanin koji je šetajući psa čuo zapomaganje. O tome je obavijestio nadležne službe nakon čega su mladog Kaštelanina s teškim ozljedama iz bunara izvukli vatrogasci.

U policiji kažu da o slučaju ne mogu govoriti ništa detaljnije jer je kriminalističko istraživanje u tijeku, kao i potraga za nepoznatim napadačima.

Komentara 2

NE
Nemanadimak
14:55 23.01.2017.

Maskirani i naoružani huligani. Policija je po kafićima ili kraj puta mjeri brzinu. Mjere sigurnosti su nikakve.

OB
ObrenM
16:01 23.01.2017.

Decko vjerovatno nema veze sa drogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije