Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNE SCENE

Huligani napali srbijansku atletičarku, prijetili joj smrću i razbili auto!

Foto: Printscreen Facebook
12.06.2017.
u 13:25

- Tresla sam se čitavo vrijeme. Srećom, moj je muž ostao priseban i nije izašao iz automobila. Mogao ih je pregaziti, ali što bi dobio? - rekla je atletičarka.

Srbijanska atletičarka Tatjana Jelača-Mirković doživjela je jučer pravu dramu dok se vraćala s natjecanja u Kruševcu gdje osvojila zlato u bacanju koplja na državnom prvenstvu.

Dok se sa suprugom automobilom približavala naplatnim kućicama, napala su je dva muškarca. Atletičarka je ostala prisebna i zaključala se pa su napadači udarali automobilu kojem su polomili retrovizore te joj prijetili smrću.

- Nisam znala tko su. Tek kad sam na Facebooku objavili snimku, javili su mi da se radi o atletičaru Partizana koji je 1998. godište! I još je bio s ocem - rekla je Jelača-Mirković za Novosti.

Pretpostavlja se da je napadačima zasmetao opasan manevar atletičarkinog supruga Bojana koji je na blicanje da se makne iz lijeve trake namjerno zakočio. On je i snimio napad pa policija traga za počiniteljima.

- Tresla sam se čitavo vrijeme. Srećom, moj je muž ostao priseban i nije izašao iz automobila. Mogao ih je pregaziti, ali što bi dobio? - rekla je atletičarka.

Komentara 8

Avatar NeNormalan
NeNormalan
14:39 12.06.2017.

Torcida internacionale

HE
herc7
14:29 12.06.2017.

ako je napraviio to sto pise sasluzio je batine... i trebas se trest kujice...

Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:56 12.06.2017.

Srbija nas skoro stigla, kasne za nama svega par dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije