Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubola ga nožem

Predsjednik bajkera preminuo od ozljeda koje mu je nanijela bivša djevojka

Nikola Turek
Facebook
17.06.2017.
u 08:47

Djevojka je uhićena i određen joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke

U varaždinskoj bolnici preminuo je Nikola Turek (30) kojeg je u noći 15. lipnja nožem ozlijedila njegova bivša djevojka Nuša B. (21). Policija je izvijestila da je muškarac noćas u 0.55 sati podlegao ozljedama. Nikola je bio predsjednik bajkerskog kluba Barokeri, a bivša ga je djevojka, prema pričanju njegovih prijatelja, uznemiravala iako duže vrijeme više nisu bili u vezi.

Navodno ga je i namamila da se kobne noći nađu negdje uz rijeku Dravu u Varaždinu. Djevojka je uhićena i određen joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. Prema informacijama iz DORH-a, 21-godišnjakinja ga je između 3 i 3.30 sati na livadi "Beli kip" pored rijeke Drave u njegovom osobnom automobilu ubola nožem u predjelu lijeve strane vrata, prerezavši mu karotidnu žilu.

Počeo je obilno krvariti, a okrivljenica je pobjegla s mjesta događaja. Muškarac je uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok, zadobivši teške ozljede. Nekako se dovezao do Kumičičeve ulice u Varaždinu, gdje je i pronađen.

Komentara 20

TI
tiziana
09:41 17.06.2017.

Zašto je žrtvi objavljeno puno ime i prezime a ubojici ne?

Avatar Verum
Verum
10:02 17.06.2017.

jebo vas vuk stefanovic koji vas je ucio pisati. sto je to "bajker" ???? jel "bajk" ili "bike" ili motor ???

Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:29 17.06.2017.

Ubojica ima 21 godinu, dakle nije maloljetna. Zašto se mora štititi njezin identitet? A žrtvi ste objavili i fotografiju! Naopako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije