Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na vjenčanju

Kakav šok: Slon odlučio 'pojesti' mladenku

Slon išao pojesti mladenku
YouTube
15.10.2013.
u 19:03

Životinja ju je prigrabila surlom i približila ustima kao da će je pojesti. "Oslobodila" ju je nakon nekoliko trenutaka

Novopečeni bračni par iz Australije zasigurno će imati što za prepričavati s dana svog vjenčanja koje su obavili na Tajlandu. Nakon što su izrekli sudbonosno "da", mladenka je na travnjaku hotela u kojem se održavala svečanost primijetila slona, piše Telegraph.co.uk.

Mladenka se poželjela fotografirati s trogodišnjim slonom te mu se približila kako bi pozirala s njim. No, životinja ju je prigrabila surlom i približila ustima kao da će je pojesti. "Oslobodila" ju je nakon nekoliko trenutaka. Cijeli "skeč" iznenadio je okupljene, a kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

>> Pogledajte dirljivi susret obitelji slonova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije