Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod tunela učka

Izvanbračni supruzi uhvaćeni sa 100 g heroina u autu s djetetom

droga
MUP
19.08.2010.
u 11:15

Dvojac je otprije poznat policiji po zloporabi droga. Uhićeni su, a dijete je primjereno zbrinuto. Vrijednost droge procjenjuje se na 40-ak tisuća kuna.

Pazinska je policija prilikom kontrole i pregleda vozila i vozača kod 33-godišnjakinje u tunelu Učka pronašla sto grama heroina. U noći sa 17. na 18. kolovoza policija je zaustavila Alfu Romeo riječkih registarskih oznaka u kojoj se nalazila spomenuta 33-godišnjakinja te 39-godišnjak i malodobno dijete. Svi su troje s područja Rijeke.

Izvanbračni supruzi uhićeni su zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, a dijete je odmah adekvatno zbrinuto.

Policija sumnja da je droga, čija se vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na oko 40 tisuća kuna, bila namijenjena preprodaji. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su sprovedeni u istražni centar Županijskog suda u Puli. Oboje su policiji otprije poznati kao počinitelji kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.

Kriminalističko se istraživanje nastavlja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije