85 26°C
  • Kameni:

    E a sta je sa vezanjem hrvatskih i bosanskih zastava 92????? Popustili cvorovi. Nevole bosanci Kriz, draze su im Meka i Medina. Vidi, vidi........ko bi to reko.

  • Deleted user:

    Zašto u paradoksnim? Pa zar nije super da se desilo ono što su Hrvati dosad najavljivali da se može desiti da se njihovo pravo samoizjašnjavanja može zloupotrijebiti. I to se upravo desilo. Sas nitko u Europi ne može reći da ... prikaži još! nije tako. Uostalom neka se prvo uspostavi vlada? Hrvatima nitko ne može više prigovoriti da bojkotiraju ovo ili ono bez razloga. A ponajmanje to mogu raditi oni muslimani koji su Komšića birali. Nisu znali da Komšić ne može ništa napraviti. Nek poslušaju analizu svoga akademika Filipovića. Bosna izgubila... RH ima sve argumente pokazati nejednakost u federaciji. Nitko u EU ne može više prigovarati Hrvatskoj za nerealne argumente.

  • senijor121:

    Za ovakvu situaciju Hrvata najveću krivnju snOse domaći izdajnici, komunjarska gamad, razni mesići, pušići, račani, teršeličke... Da je uspio Otac domovine u svojim namjerama Hrvati bi imali svoju republiku ili svoje kantone, bio bi mir u BiH

Još iz rubrike Vijesti

Zrinko Karlović
DOKTOR ZRINKO KARLOVIĆ

‘Treba li prijaviti i pacijente s hemoroidima i gripom?’

Vlado Košić
PITANJE OPSTANKA

Biskup Košić: Val iseljavanja velik je problem

Poplava u Istanbulu
POPLAVLJENA TRŽNICA

VIDEO Nevrijeme paraliziralo Istanbul, jedna osoba poginula