Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstven slučaj

U ovom poznatom selu u BiH nitko nije izašao na biralište

Izbori BiH
Foto: Stojan Lasić/PIXSELL
09.10.2018.
u 16:39

Gornja Maoča u BiH je poznata kao vehabijsko uporište, a svojevremeno je tamo tri godine Kuran izučavao Jasmin Keserović, najpoznatiji terorist iz BiH

Prema službenim podacima Centralne izborne komisije BiH, jedinstven slučaj  zabilježen je u Gornjoj Maoči

Naime, na nedjeljnim izborima u BiH nijedna osoba, od 87 registriranih birača u tom selu, nije izašla na biralište, javlja klix.ba.

Mještani Gornje Maoče na području općine Srebrenik koji su imali pravo izaći na izbore nisu se pojavili u Osnovnoj školi Gornja Maoča gdje se nalazilo biračko mjesto.

Foto: Screenshot/reuters

Gornja Maoča u BiH je poznata kao vehabijsko uporište, a svojevremeno je tamo tri godine Kuran izučavao Jasmin Keserović, najpoznatiji terorist iz BiH. Također, iz Gornje Maoče je i Mevludin Jašarević koji je 2011. godine pucao po američkom veleposlanstvu u Sarajevu. 

Izbori u BiH

Izbori BiH
1/6


 
Ključne riječi

Komentara 22

KR
Krotila
16:48 09.10.2018.

oni imaju svoj drugi cilj,zato ih se mora imati na okU

BU
bubimir55
18:08 09.10.2018.

Nisu izasli zbog vremeske razlike.Tek su 632.godini poslije Krista.

DU
Deleted user
17:12 09.10.2018.

Ne interesuje ih nista osim krivog tumacenja Kurana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije