Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji prizor

Gulila krumpir u autobusu? Neobičan video postao hit na društvenim mrežama

Foto: Screenshot: Twitter
12.07.2023.
u 15:52

Video prikazuje djevojku odjevenu u ružičastu haljinu i štikle kako ulazi u autobus, sjeda na svoje mjesto i izvlači vrećicu krumpira. Iznenadivši putnike u vozilu, počinje guliti krumpir nožem, dok ju ostali putnici promatraju u nevjerici.

U posljednjih nekoliko dana, društvene mreže su preplavljene jednim neobičnim videom koji je navodno snimljen u autobusu u Srbiji. Snimka je privukla veliku pažnju korisnika i izazvala mnoštvo komentara i spekulacija.

Video prikazuje djevojku odjevenu u ružičastu haljinu i štikle kako ulazi u autobus, sjeda na svoje mjesto i izvlači vrećicu krumpira. Iznenadivši putnike u vozilu, počinje guliti krumpir nožem, dok ju ostali putnici promatraju u nevjerici.

Snimka je brzo postala viralna nakon što je objavljena na Twitteru uz komentar:

- Je li moguće da ovo radite u gradskom prijevozu?

Reakcije korisnika bile su raznolike, a neki su izrazili sumnju u autentičnost snimke, smatrajući je lažnom i namještenom samo za stjecanje klikova i pregleda na društvenim mrežama, posebno na TikTok-u.

POVEZANI ČLANCI:

Jedna korisnica Twittera je dodala:

- Vidjela sam čak i djevojku koja je jela rajčicu u Narodnom pozorištu, ali to nije bilo toliko spektakularno kao ovo. Međutim, bilo je i zabavnih komentara. Neki muškarci su se šalili kako bi odmah oženili djevojku iz autobusa, impresionirani njenom neobičnom aktivnošću u javnom prijevozu.

Unatoč spekulacijama i sumnjama, mnogi su se zapitali otkud takve ideje ljudima da snimaju takve neobične situacije. Bez obzira na autentičnost videa, on je postao tema rasprave i zabave na društvenim mrežama, privlačeći pažnju široke publike.

Kako se priča dalje razvija i informacije o video snimci postaju dostupne, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se otkriti istina o ovom neobičnom događaju ili će ostati samo jedan od mnogih viralnih trenutaka na internetu koji intrigiraju korisnike društvenih mreža.

>> VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene

Komentara 1

ZO
zoranos
18:18 12.07.2023.

Za svoj TikTok? Zahvaljujući TikToku i sl. mladi danas postaju performeri i glumci i zarađuju slavu i novac - kreveljenjem. Ne sviđa mi se kamo to ide naša civilizacija. To sve ide prema anarhizmu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije