Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo rješenje

Mostarcu zabranili ulazak u zgradu zbog kratkih hlača pa oduševio potezom: 'Došao sam u haljini!'

Facebook/Safet Semic
11.07.2023.
u 16:14

Iako mu nisu dali da uđe u zgradu mirovinskog osiguranja u Mostaru jer je imao kratke hlače pa se jedan Mostarac dosjetio nečega što je nasmijalo i oduševilo brojne

Jedan Mostarac postao je hit na društvenim mrežama nakon što su mu iz mirovinskog osiguranja odbili ulazak u zgradu i to zbog kratkih hlača. - A ne, u kratkim ste hlačama, ne možete tako unutra - rekli su mu kada je htio ući, no on nije oklijevao pa se dosjetio nečeg što je oduševilo sve: kupio je haljinu i došao u njoj.

- Došao sam pred zgradu, dočekao me zaštitar na ulazu gdje mi je rekao: 'Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni' - priča Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

- Otišao sam u prvi dućan i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu - objasnio je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti! - napisao je na Facebooku.

>>VIDEO Terenska ekipa iz Domovca spasila lisicu u Markuševcu pa je pustili u šumu

 

Komentara 14

PO
Poletarac101
17:25 11.07.2023.

Kralj 👌😎

ŠO
šolman
19:15 11.07.2023.

Trebao je minicu i one prolaze!

BR
Brankko
18:17 11.07.2023.

Ima naravno i kod nas hrpa "institucija" (sud i njegov zemljišnik i dr.) kamo vas ne puste jer tobože imate "kratke hlače". Kratke hlače, to su one hlače koje idu najviše do sredine bedra. Ne puštaju vas kada ste u bermudama a to nisu "kratke hlače". Zanimljivo, poštar u bermudama neće biti zaustavljen -- dakle ako poštar nosi bermude, to pametnjakovićima nisu "kratke hlače", a ako vi imate bermude, e onda to jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije