Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Frattini: Gadafi je ranjen i napustio je Tripoli

gadafi i frattini
13.05.2011.
u 18:28

Gadafi je vjerojatno ranjen i napustio je Tripoli, izjavio je talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini

RIM – Moamer Gadafi vjerojatno je ranjen i napustio je Tripoli, ali ne i Libiju – izjavio je danas talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini u razgovoru za Corriere.tv, web-televiziju novina Corriere della Sera. Frattini je dodao da Italija nema čvrst dokaz o Gadafijevoj sudbini, ali iz izjave tripolskog biskupa mons. Giovannija Innocenza Martinellija proizlazi da je libijski čelnik  napustio Tripoli i da je vjerojatno ranjen. Frattini je dodao da Martinellijevu izjavu drži vjerodostojnom, ali ne zna se gdje se sada nalazi Gadafi.

Libijska je vlada preko svoga glasnogovornika Ibrahima Mousse, čiju je izjavu prenijela televizijska postaja Al-Arabiya, opovrgnula Frattinija. Moussa je izjavio kako pukovnik Gadafi nije ranjen u napadu NATO-ovih zrakoplova.

No, ostaje tajnom gdje se nalazi Gadafi. Frattini je naglasio da NATO ne može i ne želi ubiti Gadafija, jer to ne predviđa ni rezolucija 1973 Ujedinjenih naroda, koja nije usmjerena protiv pojedinaca.  

Ključne riječi

Komentara 16

BU
bubica5
19:33 13.05.2011.

13.05.2011. u 19:00h praseca gripa je napisao/la: Kako ovo komentirat? Pa nisu to male stvari.Kao krscanin i moralan covjek nikad i nikom ne mozes i ne smijes pozelit zlo. Ali makar imamo pravo rec da ovaj covjek nije cinio dobro svom narodu. ...........

OB
-obrisani-
20:16 13.05.2011.

Italijani su pravi z*****. Hoce da po svaku cenu da povrate svoju staru koloniju.. Nadaju se da ce se tako dokopati nafte.

PG
praseca gripa
19:00 13.05.2011.

Kako ovo komentirat? Pa nisu to male stvari.Kao krscanin i moralan covjek nikad i nikom ne mozes i ne smijes pozelit zlo. Ali makar imamo pravo rec da ovaj covjek nije cinio dobro svom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije