Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD NAPADA

Francuska poslala 5000 policajaca da štite židovske škole

Pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
12.01.2015.
u 09:34

Premijer Manuel Valls rekao je da je Amedy Coulibaly vjerojatno imao pomoć druge osobe

Gotovo 5000 policajaca poslano je na zaštitu židovskih škola u Francuskoj nakon prošlotjednih terorističkih napada u Parizu. Ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve rekao je kako će i vojnici biti postavljeni kao pojačanja, prenosi Sky News.

Premijer Francuske Manuel Valls rekao je da su trojica napadača koja su ubila 17 ljudi nedvojbeno imali suradnika te je obećao da će nastaviti potragu. Valls je rekao da je Amedy Coulibaly, koji je prvo ubio policajku, pa još četvero talaca u židovskom dućanu, prije no što je i sam stradao, vjerojatno imao pomoć druge osobe.

Predsjednik Francois Hollande tijekom dana bi trebao održati krizni sastanak s ministrima kako bi raspravljali o sigurnosnim mjerama nakon napada koji su u fokus stavili rad obavještajnih službi. Coulibaly i druga dvojica napadača, braća Said i Cherif Kouachi, imali su ekstremističku povijest te su bili poznati francuskim obavještajcima.

>> Svjetski vođe poveli mimohod u Parizu, s njima više od tri milijuna ljudi

>> Petero uhićenih zbog napada na Charlie Hebdo pušteno na slobodu

Komentara 7

SJ
Sve je uzalud
10:14 12.01.2015.

..............a šta je sa ostalim.......tko njih čuva........

MA
makotako
10:42 12.01.2015.

u nasoj laboratoriji izracunali smo neke pojave u nasim experimentima sa ljudima,i dosli smo do nekih novih saznanja,!..o cemu se radi ? evo rezultata,u nasim experimentima dijeca palestine uopce ne mogu rezistirati bombama, ni u skolama, bolnicama cak i UNN zgradama, sto je jos cudnije je to sto ubojstva nad njima prolaze kao experiment nad misevima, i mnoge organizacije svijeta se cude toj nespretnoj rezisteniji koja prolazi i uz podrsku cijelih zapadno rezimskih drzava,naravno tiho,i bez velikih tona,medije ne mogu da prenose sve te experimente jer nalaze se jos u nedovrsenoj fazi.....a sto se tice zidovske dijece u francuskoj , pa oni moraju biti cuvani i posebnih od ostalih,jer izrael cuva najvece bankee i rezime svijeta i priprema dolazak antikrista....zato sva dijeca su ista ,sem onih koji ne mogu da se brane u ime cionizma

PA
pacoje
10:19 12.01.2015.

nemojte ih cuvati onako kako zidovi cuvaju palestinsku dijecu u ime Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije