Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na magistrali

FOTO Teška nesreća kod Dubrovnika: U sudaru automobila više ozlijeđenih

nesreća
Foto: JVP Dubrovački vatrogasci
1/4
12.08.2022.
u 10:36

Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci.

U sudaru dva automobila dubrovačkih tablica na državnoj cesti D-8, nedaleko od skretanja za Bosanku, ozlijeđeno je više ljudi koje je hitna prevezla u OB Dubrovnik. Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci, piše Dubrovački dnevnik.

Policija javlja kako se promet odvija, iz grada preko žičare, a izlaz je preko Komolca.

Jutros nešto prije 9 sati dogodila se prometna nesreća i između čvorova Novigrad na Dobri i Bosiljevo I.

Kako su javili iz HAK-a, dogodilo se slijetanje, a potom i udarac u zaštitnu ogradu. U nesreći su dvije osobe lakše ozlijeđene i zatražile su liječničku pomoć. Promet teče neometano jer je do sada vozilo već uklonjeno, javlja Radio Mrežnica.

Kako javlja HAK, zbog prometne nesreće na autocesti A1 u tunelu Plasina u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. 

Zbog veće gustoće prometa očekuju se povremena usporavanja, vožnja u koloni u pokretu ili kraći zastoji na pojedinim dionicama autocesta, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), otoku Krku i Krčkom mostu (DC102), na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
19:34 13.08.2022.

"Policija javlja kako se promet odvija, iz grada preko žičare"...znači , stavljaju automobile na žičaru i tako zaobilaze cestu koja je trenutno neprohodna;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije