Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Evo gdje možete provjeriti kako se glasalo u vašem gradu, selu, općini...

Zoran Milanović
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/8
05.01.2020.
u 20:32

Milanović vodi u osam županija i gradu Zagrebu i to Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Zagrebačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Krapinsko-zagorskoj i Međimurskoj

Zoran Milanović vodi u velikoj većini županijskih središta, pa tako primjerice i u Zadru, Šibeniku pa i Virovitici. Kolinda Grabar-Kitarović trenutno od 21 županijskog središta i grada Zagreba vodi samo u Vukovaru, Požegi, Gospiću i Karlovcu.

Podaci za Dubrovnik još nisu objevljeni.

Milanović vodi u osam županija i gradu Zagrebu i to Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Zagrebačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Krapinsko-zagorskoj i Međimurskoj.

Zoran Milanović je pobijedio u Kumrovcu s 419 glasova, Kolinda Grabar-Kitarović je u rodnom mjestu Josipa Broza Tita dobila 243 glasa. Milanović je pobijedio i u rodnom mjestu Franje Tuđmana s 1103 glasa dok je Grabar-Kitarović u Velikom Trgovišću dobila 995 glasova.

Kako se glasalo u vašem gradu, selu, općini... možete provjeriti ovdje.

Komentara 1

BA
bakulušić
21:36 05.01.2020.

Kontinuitet! 75 godina Partija neprikosnoveno vlada Hrvatskom i uzima zalet za idućih deset do dvadeset. Imaju sve "uslove" a Hrvati sve uvjete da se riješe iluzija o novoj Hrvatskoj. Daleko je Obećana zemlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije