Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJA

Eksplozija u Antwerpenu: Urušila se zgrada, više ozlijeđenih

Eksplozija u Antwerpu
Foto: screenshot/Twitter
15.01.2018.
u 22:37

Policija je na Twitteru objavila kako je 'više žrtava' ozlijeđeno u eksploziji dok lokalni mediji pišu da je najmanje pet osoba ozlijeđeno

Nekoliko osoba ozlijeđeno je u eksploziji koja se dogodila u Antwerpenu u Belgiji. Policija vjeruje kako incident nije povezan s terorizmom.

Prema pisanju RT-a, jedna se zgrada urušila nakon eksplozije u Paardenmarktu u ponedjeljak navečer. Eksplozija koja se dogodila u talijanskom restoranu Primavera bila je toliko jaka da je oštetila tri okolne zgrade.

Policija je na Twitteru objavila kako je 'više žrtava' ozlijeđeno u eksploziji dok lokalni mediji pišu da je najmanje pet osoba ozlijeđeno dok je moguće da se neki nalaze ispod ruševina.

Policija je objavila i kako uz pomoć pasa traga za žrtvama pod ruševinama. Javljaju i kako se ispod ruševina nalazi između 10 i 20 osoba te da su uspostavili komunikaciju s tri osobe. 

Vlasti su pokrenule istragu kako bi otkrili uzrok eksplozije. Budući da je terorizam izuzet, najvjerojatnije se radi o eksploziji plina.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Keep_calm
Keep_calm
23:23 15.01.2018.

Ne znam je li tko primjetio, ali više uopće nema terorizma. Nestao. Pa, super.

DU
Deleted user
08:35 16.01.2018.

liječnik ili inženjer iz sirije zaigrao se s petardama......

PP
pp
08:35 16.01.2018.

Slava Alahu. Nema veze s terorizmom. Nema veze s islamom. Btw koliko je nevjernika manje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije