Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitat će je policija

Djevojka napadača iz Las Vegasa stigla u SAD, hoće li otkriti motiv?

Marilou Danley
Foto: Policija Las Vegasa
04.10.2017.
u 07:45

Jedan policijski izvor rekao je da je Paddock nedavno poslao 100.000 dolara na Filipine, a fotografije iz 2013. godine pokazuju ga kako posjećuje tu zemlju

Djevojka Stephena Paddocka, koji je u Las Vegasu u nedjelju navečer ubio desetke ljudi, vratila se u SAD.

Kako doznaje CNN od policijskog izvora, Marilou Danley vratila se s Filipina i sletjela u Los Angeles u utorak navečer po lokalnom vremenu. FBI je prati u Los Angelesu, gdje je lasvegaška policija planira ispitati.

Marilou Danley
1/21

U potragu za 62-godišnjakinjom bile su uključene američke, filipinske i australske vlasti, koje se nadaju da će pomoći u otkrivanju Paddockovih motiva za krvavi napad u kojemu je poginulo 59 ljudi, a ozlijeđene su stotine.

Danley je u Manilu stigla iz Tokija 25. rujna.

Lasvegaški šerif Joe Lombardo rekao je da se njegovi istražitelji nadaju razgovarati s Danley. Policija komunicira s njom i uskoro se nada doznati od nje neke informacije, dodao je.

Jedan policijski izvor rekao je za CNN da je Paddock nedavno poslao 100.000 dolara na Filipine, a fotografije iz 2013. godine pokazuju ga kako posjećuje tu zemlju.

Komentara 3

ST
Startrack
15:02 04.10.2017.

Motiv je velicanje cace kriminalca u porodici. Sigurno je htio dokazat daje psihopata kao caca. Bjednik.

M3
Miške 3
11:29 04.10.2017.

Napisali su da je ta gdja Filipinka 8 godina starija od njega ( 62.g.) da ima 150 cm i 50 kg, Pa taj tip je stvarno bio lud.

LI
lipnjak
08:06 04.10.2017.

Treba je ispita.To je vazno ovima sto ih je pobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije