Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO ŠTO JOJ JE ODGOVORILA

Djevojka iz Novog Travnika pozvala Kolindu Grabar-Kitarović na proslavu 18. rođendana

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
15.02.2017.
u 11:59

Jedna djevojka iz Novog Travnika odlučila je pozvati Kolindu Grabar-Kitarović na proslavu svog 18. rođendana, no ona ju je odbila

Novotravničanka Katarina Mlakić iz Bučića u srpnju će proslaviti 18. rođendan. Katarina se odlučila na veoma hrabar potez, pozvavši na proslavu svog rođendana predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.

Jedna djevojka iz Novog Travnika odlučila je pozvati Kolindu Grabar-Kitarović na proslavu svog 18. rođendana, no ona ju je odbila, piše novitravnik.ba

"Zahvaljujemo Ti na pozivu kojem se Predsjednica Republike Hrvatske nije u mogućnosti odazvati, no možda će biti prilike za vaš susret nekom drugom prilikom. Želimo Ti veselu rođendansku proslavu, uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja i svako dobro uz srdačne pozdrave", stoji u priopćenju Ureda predsjednice.

>> Dvije godine mandata: Evo kako su građani ocijenili predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

>> Na pitanje je li predsjednica Kolinda Grabar Kitarović neovisna građani su podijeljeni

Komentara 17

AI
AirMax2
12:39 15.02.2017.

Najbolja i najljepša predsjednica na svijetu! Patite dušmani, hejteri i ostale crvenkapice

PO
portugisac
12:20 15.02.2017.

Izvinuti se za nedolazak sa sprijećenošču je jedan lijepi čin. Nije to obična odbijenica. Osim toga reakcija lista novitravnik.ba je smiješna. Pa zar vi ljudi neznate da je predsjednica institucija a ne Majka Tereza. Recimo da se kojim slučajem pojavii na tome rođendanu zaratila bi cijelu Hrvatsku i dio BiH jer bi svatko htio da mu predsjednica dođe na rođendan. Djevojci mora biti čast što je dobila pismo iz predsjedničina ureda jer rijetki to čine.

DO
domoljubxy
12:51 15.02.2017.

Nasa predsjednica je diva nad divama pametna integentna i pravi domoljub i patriota kulturno je odgovorila da nemoze doci uz cestitke.Kolinda je lider Jugoistocne europe iako nema velike ovlasti sto se mene tice treba joj ovlasti povecati i bilo bi nam jos puno bolje.Nasa Predsjednica i moja predsjednica je svjetlo nas Hrvata koja nam daje veliku snagu i mi je nedamo ovim ju´govicima da je vrijedaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije