Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višesatna operacija

Dječak došao na pregled pa šokirao stomatologe

zubi
Foto: ilustracija
29.12.2014.
u 22:48

Liječnici su ostali šokirani jer se takav poremećaj javlja vrlo rijetko, a višak zubi izvađen je operacijom koja je trajala četiri sata

Stomatolozi u indijskom gradu Indoru ostali su nemalo iznenađeni kada im je na pregled došao sedmogodišnji dječak s bolovima i apscesom u ustima.

Nakon pregleda utvrđeno je da boluje od vrste tumora koji napada usnu šupljinu te da ima čak osamdeset zubi viška samo u gornjoj čeljusti.

Liječnici su ostali šokirani jer se takav poremećaj javlja vrlo rijetko, a višak zubi izvađen je operacijom koja je trajala četiri sata. 

>> Djevojčici (7) natekla cijela usta, zubar se šokirao kada je vidio zbog čega

Ključne riječi

Komentara 6

ST
strsljen2013
06:44 30.12.2014.

Poštovani. Ovaj članak ste objavili prije jedno cca. 2 mjeseca. U zadnje vrijeme dosta članaka vam se ponavlja unutar mjesec dana. Poradite na učinkovitosti ili promijenite novinare.

DU
Deleted user
07:24 30.12.2014.

Uzrok ovakovim malformacijama vjerovatno leže u svesrdnoj pomoći Monsanta zemljama Jugoistočne Azije.

MX
Mister X
19:20 31.12.2014.

Mene su marljivo izbrisali jel sam napisao da je laž da to nije taj dječak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije