Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržao Škoru

Butković i Cappelli osudili Culejev potez: 'To se ne radi, ništa nije slučajno'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.12.2019.
u 10:22

"Sve je to učinjeno s pravim razlogom. Ali se uopće nećemo opterećivati niti s njim, niti s bilo kim drugim"

Ministri iz redova HDZ-a Oleg Butković i Gari Cappelli osudili su potez HDZ-ovog zastupnika Steve Culeja koji je nekoliko dana prije predsjedničkih izbora najavio podršku Miroslavu Škoru umjesto HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

Ministar prometa Butković danas je u Rijeci rekao da to nije korektno učiniti tri dana prije izbora.

- Da je to napravio mjesec dana prije izbora, ja bih mu stisnuo ruku. Ali tri dana prije izbora po mom sudu to se ne radi - rekao je Butković.

VIDEO Ankica Mamić komentirala sučeljavanje kandidata:

Rekao je da je na predizbornim skupovima HDZ-a bilo veličanstveno te da je vladala pozitivna atmosfera koju Culejev potez ne može narušiti.

- Mi smo u pozitivnom modu, dobroj klimi, vjerujemo u relativnu pobjedu vće u prvom izbornom krugu - rekao je Butković.

Na novinarski upit o Culejevoj izjavi da očekuje žustru raspravu s premijerom i šefom HDZ-a Andrejem Plenkovićem Butković je odgovorio da ne zna što Culej očekuje i da u to ne može ulaziti.

Ministar turizma Gari Cappelli je rekao da ništa nije slučajno u životu, pa ni to nije bilo slučajno. Culejev potez nazvao je nekorektnim.

- Takve stvari se ne rade - rekao je Cappelli.

- Ništa nije slučajno. Sve je to učinjeno s pravim razlogom. Ali se uopće nećemo opterećivati niti s njim, niti s bilo kim drugim. Večeras ćete vidjeti pravu snagu HDZ-a. Predsjednica će sigurno dokazati da je upravo ona kandidat kojeg Hrvatska treba - rekao je Cappelli.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu:

1/29

Komentara 42

VI
Vik
10:53 19.12.2019.

Skoro Skoro svi smo zate

BA
ball
10:56 19.12.2019.

Hrvatska majka zove svi na izbore Skoro je hrvatskog naroda president

VI
Vik
10:53 19.12.2019.

Ustani narode svi na izbore i staro i mlado omladino sad ili nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije