Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinko burić (hdssb)

Burić: Radimir Čačić jedinica je mjere za bahatost!

\'27.11.2009., Osijek - U Domu zdravlja odrzana je konferencija za novinare povodom dolaska cjepiva i cijepljenja protiv nove gripe H1N1. Dinko Buric.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
Davor Javorović/Pixsell
11.05.2012.
u 16:27

Ova vlada nije dobila mandat građana da bi se bavila pitanjima homoseksualaca nego da riješi tešku gospodarsku krizu, smatra Burić

– Radimir Čačić jedinica je mjere za bahatost – komentirao je danas u eteru Soundseta saborski zastupnik Dinko Burić, inače predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a i kluba zastupnika te stranke u Hrvatskom saboru. Kazao je da će HDSSB, kad se Branimir Glavaš vrati iz zatvora, postati treća najjača stranka u državi te da više ništa neće biti isto.

– Joj, nemojte mi samo o HNS-u. Ma pogledajte samo prvog potpredsjednika Vlade. Recite mi jednog građanina kojeg on ne nervira. Izrazito je bahat. On je jedinica mjere za bahatost – rekao je Burić.

Komentirao je i najavu Vlade o mogućnosti registracije istospolnog partnerstva.

– Ova vlada nije dobila mandat građana da bi se bavila pitanjima homoseksualaca nego da riješi tešku gospodarsku krizu. Za nas gay nije OK – rekao je. Osvrnuo se i na novi Zakon o medicinski pomognutoj oplodnji za koji smatra da je preliberalan zbog dva problema.

– Prvo, zakonom je predviđena mogućnost stvaranja zametaka, dakle živih bića, i to od 12 oplođenih jajnih stanica. Tako se stvara višak živih bića. To je bogohulno i suprotno Hipokratovoj zakletvi. Te se stanice podvrgavaju zamrzavanju, odmrzavanju, a poznato je da je prilikom odmrzavanja smrtnost oko 30 posto. A mogućnost da žena koja nije u braku može biti podvrgnuta zahvatu znači da dopuštamo mogućnost rađanja djece bez oca. To je u suprotnosti s Konvencijom o pravima djeteta UN-a – kaže Burić.

Komentara 88

LU
Lucina
21:37 11.05.2012.

Buricu bolji si nego sto mislim skidaj tog monstruma cacica dok nije kasno ili ga jos ostavi da sazrije pa ce biti lakse

OB
-obrisani-
08:57 12.05.2012.

Buriću svaka ti je na mjestu.

Avatar Rambo
Rambo
16:56 11.05.2012.

Čačić je sa sve te....politilkante....kokošare...i..populiste....Space Shutl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije