Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnici HDSSB-a

Burić: Nema te saborske fotelje za koju bismo se odrekli Glavaša

\'27.11.2009., Osijek - U Domu zdravlja odrzana je konferencija za novinare povodom dolaska cjepiva i cijepljenja protiv nove gripe H1N1. Dinko Buric.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
Davor Javorović/Pixsell
13.12.2011.
u 12:53

Mjesta nas ne zamaraju, nismo nikad plakali ni trgovali zbog njih, kazao je Šišljagić na upit očekuju li mjesto potpredsjednika Sabora

Umjesto šefa HDSSB-a dr. Vladimira Šišljagića i zamjenika mu Krešimira Bubala, koji ostaju na mjestu osječko-baranjskog župana, odnosno gradonačelnika Osijeka, u 7. će Sazivu Sabora iz redova te stranke sjediti gradonačelnik Đakova Zoran Vinković i Slatinjanin Igor Češek.

Uz njih, osvojivši izvorne mandate, u saborske će klupe ponovno dr. Dinko Burić, Ivan Drmić i dr. Boro Grubišić te Požežanin dr. Dražen Đurović. Predsjednik kluba HDSSB-a bit će D. Burić. 

– Što se tiče mjesta i funkcija u Saboru, mi smo u oporbi i računamo da će ravnomjerno određena mjesta pripasti i HDSSB-u.

Mjesta nas ne zamaraju, nismo nikad plakali ni trgovali radi njih – odgovorio je Šišljagić na upit očekuju li da će dobiti mjesto potpredsjednika Sabora. Na dodatni upit da je Kukuriku koalicija sklonija Laburistima zbog toga što im je počasni predsjednik za ratni zločin osuđeni Branimir Glavaš, reagirao je D. Burić:

– Ne postoji nijedna fotelja za koju će se HDSSB odreći Branimira Glavaša! – zaključio je. Inače, u redovima HDSSB tri su liječnika – Grubišić i Đurović, dvojica kirurga, te kardiolog D. Burić.

Komentara 66

DO
doktorica
08:14 14.12.2011.

Burić: Nema te saborske fotelje za koju bismo se odrekli Glavaša.......jedno im se mora priznati,principjelnost,da su barem takovi bili u HSP-u.....

MA
marras85
18:54 13.12.2011.

Laze Glavas u Bosni a Fotelja u Zagrebu,

MA
marko53
17:45 13.12.2011.

marras85- Kad je Hrvatska postala samostalna i osnovala županije među županima i četiri iz BiH. Svi u Slavoniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije