Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen čudak

Brođanin u staklenkama držao više odsječenih muških spolovila

bolnica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
14.08.2014.
u 12:31

Osumnjičen je za počinjenje kaznenog djela povrede mira pokojnika

Pripadnici Policijske uprave Brodsko-posavske u srijedu su u Slavonskom Brodu uhitili muškarca (52) kod kojeg su u stanu pronašli nekoliko staklenih tegli u kojima je u formalinu držao muška spolovila. Muškarac je zaposlenik bolnice u Slavonskom Brodu te je radio kao pomoćni obducent na Odjelu patologije.

Osumnjičen je za počinjenje kaznenog djela povrede mira pokojnika. Naime, pretpostavlja se kako su spolovila odrezana s tijela muškaraca u mrtvačnicama ili negdje na patologiji. Muškarac je još uvijek u pritvoru i nad njim se povodi kriminalističko istraživanje, potvrđeno je iz policije, nakon čega će biti prepraćen Općinskom državnom odvjetniku u Slavonskom Brodu.

Policija je za bizarnog "kolekcionara" doznala putem dojave, a doznaje se da nema policijski dosje te je obiteljski čovjek.

>>Pokrali novac iz grobnice nedavno sahranjenog Osječanina

Komentara 14

Avatar velika jabuka
velika jabuka
13:22 14.08.2014.

privatne i javne mrtvačnice su raj za nekrofile i slične bolesne tipove...a mi im bez ikakve kontrole ostavljamo svoje pokojnike. valja tu uvesti reda.

BA
bajo2
12:46 14.08.2014.

povreda mira pokojnika!a sta ako nisu bili pokojnici.negdje prije sam citao, ja mislim u becu da je jedan poljak lutao ulicama sav krvav.poslije se ispostavilo da mu je netko odsjekao bas spolovilo.mogla bi policija provjeriti tamo,mozda je to dobartrag.(neka ponesku "tegle")ahahahaha

Avatar MissDaisy
MissDaisy
14:40 14.08.2014.

Muškarac nema policijski dosje i obiteljski je čovjek. hmmm da..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije