Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOO

Zoran Primorac: Bit ćemo na usluzi hrvatskim sportašima

Zoran Primorac
Goran Stanzl
20.05.2010.
u 15:03

Pod predsjedanjem predsjednika Zorana Primorca, Komisija aktivnih sportaša Hrvatskoga olimpijskog odbora (HOO) održala je svoju konstituirajuću sjednicu.

Odlukom Vijeća HOO-a za članove su izabrani Snježana Pejčić, Blanka Vlašić, Filip Ude, Martina Zubčić, Ema Aničić, Ivica Kostelić, a za tajnika Komisije imenovan je Siniša Krajač, voditelj Odjela za istraživanje i unapređenje razvojnih programa HOO-a.

Na konstituirajućoj sjednici kojoj su nazočili Snježana Pejčić, Martina Zubčić i Ema Aničić, uz predsjednika Zorana Primorca, usvojen je Poslovnik o radu Komisije te se raspravljalo o preporukama XIII Olimpijskog kongresa održanog u Kopenhagenu u listopadu 2009. godine.

Komisija aktivnih sportaša je savjetodavno tijelo Vijeća HOO-a koje donosi mišljenja, zaključke i prijedloge o rješavanju aktualnih pitanja sportaša koji se nalaze u sustavu treninga i natjecanja; u području unapređenja uvjeta za bavljenje sportom kao i drugih pitanja njihove sportske karijere; u području osiguranja adekvatnih uvjeta školovanja te ostvarivanja adekvatnih uvjeta za 'karijeru poslije karijere'; u području njihovog aktivnog uključivanja u stručne i upravljačke poslove u sportu, na međunarodnoj suradnji a pogotovo na suradnji s Komisijom sportaša Europskih olimpijskih odbora i Međunarodnog olimpijskog odbora.

- Želja i cilj nam je biti na usluzi hrvatskim sportašima te im pomoći u osiguranju optimalnih uvjeta treniranja i školovanja, a u slučaju bilo kakvih problema Komisija će biti na raspolaganju - rekao je stolnoteniski olimpijac i predsjednik Komisije aktivnih sportaša Zoran Primorac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije