Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE PROBLEMA

Đokovićeva majka otkrila šokantne detalje: 'Pojeo me iznutra, nisam mogla doći sebi 40 dana...'

Dijana Đoković na vjenčanje sina i njegove odabranice stigla u jednostavnoj i elegantnoj odjevnoj kombinaciji
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
22.05.2024.
u 09:20

- Gotovo da nisam mogla disati poslije poroda, u trbuhu sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba - dodala je Đokovićeva majka.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković danas slavi 37. rođendan. U tom povodu brojni mediji u Srbiji podsjetili su na jedan intervju kojeg je svojedobno dala Dijana Đoković, Novakova majka. Jednom se prilikom tako prisjetila svega što se događalo 22. svibnja 1987. godine, kada se Novak Đoković rodio.

- Čim su mi ga donijeli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, derao se kao magarac. Odmah sam rekla: 'Ovaj je moj, garant!' Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri mjeseca - rekla je Dijana Đoković.

- Trebao se roditi u znaku bika, ali je "pretekao" nekoliko dana. To mi Srđan (Đokovićev otac, op.a.) nikad nije oprostio. Zašto nije bik, nego je prešao u blizance, ali što da radim kad dijete neće van. Bilo mu je lijepo u maminom trbuhu, pa smo morali izazvati porod. Kad se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene "pojeo" iznutra. Četrdeset dana nisam mogla doći sebi i vratiti organe na mjesto. Gotovo da nisam mogla disati poslije poroda, u trbuhu sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba - dodala je Đokovićeva majka.

Novak Đoković trenutno je u pripremama za nastup na Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru u sezoni. Do sada je u karijeri osvojio 24 Grand Slam titule, a 426 tjedana provedenih na vrhu, rekorder je po vremenu kojeg je proveo na prvom mjestu ATP ljestvice.

Komentara 3

HA
Hary3
11:29 22.05.2024.

Ma dajte.

MR
mira.radic.90
11:07 22.05.2024.

Da, i?

Avatar Moodleen
Moodleen
13:12 22.05.2024.

Nema dana bez džokovičanja. Uz "hr" u nazivu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije