Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće moći

VIDEO Ronaldo je pokušao ukrasti pogodak: Fifa i tehnologija razočarale Portugalca

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Portugal v Uruguay
Dylan Martinez/REUTERS
29.11.2022.
u 10:24

Cristiano Ronaldo pripisao si je pogodak protiv Urugvaja kojeg zapravo nije ni zabio, portugalsku superzvijezdu razočarala je Fifina nova tehnologija

Portugal je u drugom kolu skupine H slavio protiv Urugvaja 2:0 i to zahvaljujući Bruni Fernandesu, veznjak Manchester Uniteda zabio je dva pogotka.  Za prvi gol se mislilo kako je djelo Cristiana Ronalda, iako je proslavio pogodak i pokazivao na sebe kako je strijelac, Fifa i tehnologija su otkrile pravog strijelca. Pitanje je kako će Ronaldov ego ovo podnijeti.

>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

Portugalski reprezentativci pozdravljali su se s publikom na kraju utakmice, a kamera je u tim trenucima snimila i Ronalda, koji je nekome na klupi pokazivao da je glavom dirnuo loptu. Raširio je ruke i čudom se čudio kako mu nije priznat pogodak, Fernandesu to i nije bilo toliko važno.

- Mislio sam da je Cristiano dirao loptu jer sam dodao njemu. Dobra smo ekipa i nije bitno tko će zabiti gol. Svima nam je bilo važno samo da smo ga zabili - rekao je igrač engleskog Uniteda

Misteriju je riješila nova Adidasova lopta kojom se igra na Svjetskom prvenstvu, a u sebi ima senzore koji daju odgovor na pitanje o strijelcu jer reagiraju i na najmanji dodir.

Kod prvog gola portugalske reprezentacije nisu se aktivirali pa je Fifa gol dodijelila Fernandesu.

Proslavu Ronaldovog pogotka pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 3

ZV
Zvonko
11:01 29.11.2022.

Frizura mu je ostala netaknuta.!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:52 29.11.2022.

Senzor zakazao u ključnom trenutku:)

Avatar southman
southman
10:36 29.11.2022.

Ima li bilo tko tko je u prvi mah primijetio da Ronaldo nije dirao loptu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije