Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI MAJSTOR

VIDEO Luka Modrić je izveo čudo i dobio ovacije Bernabeua. Nazivaju ga najvećim igračem generacije

LaLiga - Valencia v Real Madrid
Pablo Morano/REUTERS
11.03.2024.
u 08:19

Najčitaniji španjolski sportski list dao mu je visoku osmicu i piše da je sjajni Luka bio glavni vođa svih napada Rela

Nogometaši Real Madrida slavi su doma s 4-0 protiv Celte, te upisali su u 28. kolu španjolskog prvenstva dvadeset i prvu pobjedu čime su prednost pred drugoplasiranom Gironom ponovno povećali na sedam bodova. Naš kapetan Luka Modrić igrao je za kraljevski klub do 83. minute i bio jedan od najboljih igrača na terenu, SofaScore mu je dodijelila ocjenu od 9.7.

 

Lukin velemajstorski potez s utakmice protiv Celte postao je u međuvremenu pravi viralni hit. Društvenim mrežama dijeli se snimka situacije u kojoj se spektakularno riješio 15 godina mlađeg suparnika. Manu Sanchez stisnuo je Modrića uz aut-crtu i činilo se da će ga Realov veznjak teško proći. No tada je Modrić dao malo svoje čarolije po travi Bernabeua.  Okrenuo se oko svoje osi s loptom te se onda čuvara riješio odigravanjem petom.

- Siroti Sanchez nije znao gdje je ni on ni lopta - pišu Modrićevi navijači, a neki idu još korak dalje:

- Pokažite mi jednog veznog igrača koji igra na elitnoj razini čak i s 38 godina. Ne možete. Dugovječnost, dosljednost i spretljivost Luke Modrića razlozi su zašto će vjerojatno ostati zapisan kao najveći veznjak naše generacije!

VEZANI ČLANCI:

- Modrić i Rudiger uništili Celtu - naslov je Marce, a ispod njega piše: 'Hrvatovi centaršutevi i udarci glavom Nijemca prokrčili su Realu put prema pobjedi. Talent Luke Modrića je neiscrpan. Njegova dva ubačaja iz kornera pronašla su najboljeg mogućeg finišera, Antonija Rudigera.'

LaLiga - Valencia v Real Madrid
1/5

 

Komentara 2

CI
Cigred
12:26 11.03.2024.

Takvi su u vrhu svjetskog nogometa pa vama ne preostaje ništa drugo nego jaoooo...

Avatar CUBE
CUBE
10:50 11.03.2024.

Hrvat i Nemac ubojiti tandem, od takvih mi strahujemo jaoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije