Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Emotivni krah Rafaela Nadala: Slomio se u suzama, pogledajte koliko mu znači finale

Australian Open
Foto: ASANKA BRENDON RATNAYAKE/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.01.2022.
u 08:30

Po 20 naslova na četiri najveća svjetska turnira imaju i Srbin Novak Đoković, koji je deportiran iz Australije prije početka turnira, te Švicarac Roger Federer koji nije nastupio zbog problema s koljenom

Rafael Nadal je do sada u karijeri osvojio 20 Grand Slam naslova - čak 13 puta je pobijedio na Roland Garrosu, četiri puta na US Openu, dva puta u Wimbledonu, a jednom u Australiji. Nadalu, trenutačno petom tenisaču svijeta, bit će to šesti nastup u finalu Australian Opena, a do sada je slavio samo jednom, 2009. godine.

 

Podsjetimo, španjolski tenisač Rafael Nadal (35) plasirao se u finale prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena nakon što je u polufinalu pobijedio  Talijana Mattea Berrettinija sa 6-3, 6-2, 3-6, 6-3.

Po 20 naslova na četiri najveća svjetska turnira imaju i Srbin Novak Đoković, koji je deportiran iz Australije prije početka turnira, te Švicarac Roger Federer koji nije nastupio zbog problema s koljenom.

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stefj
08:50 28.01.2022.

Najviše je slavio kada je Đoković "ispao" s turnira...

DU
Deleted user
19:50 28.01.2022.

Možda i hoće jer nema Đokovića. I ostaće zauvek otvoreno pitanje šta bi bilo da je Nole učestvovao. A Nole ga je u poslednje vreme uglavnom dobijao, i ima pozitivan saldo s njim pa se otvara pitanje ko je najbolji svih vremena.

Avatar majkuvam
majkuvam
11:50 28.01.2022.

Jučer ste pisali da cijela Srbija navija za Talijana. Jel prema tome danas nije dan žalosti u Srbiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije