Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TENISAČ SVIJETA

Pogledajte Đokovićevu vilu: Kupio je za 10 mil. €, a sada uređuje u feng-shui stilu

Đoković
Foto: Instagram
1/4
27.01.2022.
u 10:22

Srpski tenisač u Marbelli ima kuću vrijednu 10 milijuna eura, a sada je unajmio vrhunski tim dizajnera i arhitekata da je preuredi.

Novak Đoković nakon fijaska s Australian Openom okrenuo se preuuređenju kuće u Španjolskoj koja će biti feng shui raj.

Srpski tenisač u Marbelli ima kuću vrijednu 10 milijuna eura, a sada je unajmio vrhunski tim dizajnera i arhitekata da je preuredi.

Đoković bi se ovoga ljeta trebao vratiti na svoje imanje kako pratio završne radove uključujući feng-shui detalje. Drevna kineska vještina uređenja prostora ili feng-shui ima za stvaranje zdrave i sretne atmosfere. Fotografije pogledajte ovdje.

Đoković je ovu kuću kupio prije dvije godine nakon što ju je unajmljivao za 9500 eura tjedno tijekom karantene u Španjolskoj.

Poznato je da je srpski tenisač okrenut duhovnosti pa tako često posjećuje Visoko i Semira Osmanagića koji tvrdi da je tamo otkrio najastarije piramide na svijetu iako znanstvena zajednica odbacuje njegove navode.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
Bobek
13:52 27.01.2022.

Ae ne lupaj zagi101 🤣

ZA
zagi101
11:32 27.01.2022.

suvlasnik farmaceutske kompanije koja razvija lijek protiv covida i zato se nije cijepio, smijurija i licemjerje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije