Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo što drugi pišu

Vatreni oduševili Slovence: Izvanredni Hrvati razbili vojsku Lea Messija!

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
21.06.2018.
u 23:22

Hrvati ponizili Argentince, Messi i društvo na pragu eliminacije, vatreni odigrali najbolju utakmicu na prvenstvu

Sjajna pobjeda hrvatske nogometne reprezentacija snažno je odjeknula u našem okruženju. Srpski mediji hvale igru Dalićevih izabranika koji su do nogu potukli Argentinu (3:0).

Argentinci su odigrali vrlo slabo, a Lionel Messi bio je nevidljiv na terenu. Hrvatska je demolirala Argentinu, ističe Kurir.

Hrvati ponizili Argentince, Messi i društvo na pragu eliminacije, vatreni odigrali najbolju utakmicu na prvenstvu, piše Blic.

Beogradska Politika podvlači: Hrvatska razbila Argentinu za osminu finala SP-a, te dodaje kako su vatreni pobijedili jednog od favorita prvenstva.

Hrvati su odigrali fenomenalnu utakmicu i potpuno nadigrali gauče. Lionel Messi i društvo našli su se na rubu ponora, ističe u uvodu B92.

Sjajnu igru Dalićevih izabranika hvale i u BiH. Vatreni obrukali Messija i društvo: Hrvatska u osmini finala, Argentina pred ispadanjem!, piše Sportsport.ba, dok Oslobođenje daje naslov: Nevjerojatna noć za Hrvate,  kockasti potpuno razbili Argentinu za plasman u osminu finala.

Hrvatska - Argentina
1/17

Izvanredni Hrvati razbili vojsku Lea Messija! Hrvatski nogometni svijet je na nogama, vatreni su s 3:0 nadigrali Argentinu za jedan od najvećih uspjeha hrvatske reprezentacije, piše slovensko Delo.

Komentara 13

DU
Deleted user
00:38 22.06.2018.

Nema ni @ DOKTORA VS da nije postao doktor opće prakse ?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:59 21.06.2018.

Znam da @Orlando voli i prati fudbal a nije ostavio komentar čudno malo ? Orlado javi se !

PE
peugeot
01:10 22.06.2018.

Hrvatska odrzala pravu fudbalsku lekciju Argentini ! Argentinci se cijelo vrijeme pitali gdje je lopta i gdje su je hrvatski reprezentativci sakrili, a ona u njihovoj mrezi. Samo bez ikakve euforije i slavlja ! Posao treba dovrsiti !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije