Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAMO UTAKMICU

VIDEO Romeo Jozak: Svaka čast Daliću, ovo je bila prava postava

Romeo Jozak
Vecernji TV
22.06.2021.
u 20:32

Utakmicu u Rougemarin Parku pratimo s našim nogometnim stručnjakom Romeom Jozakom.

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Škotsku s 3:1 i prošla skupinu na Europskom prvenstvu. 

Utakmicu u Rougemarin Parku pratili smo s s našim nogometnim stručnjakom Romeom Jozakom. Emisiju je vodio Ivan Halar, a vatrene je komentirao i naš novinar Željko Janković. Javljali smo se uživo prije utakmice, na poluvremenu i nakon susreta.

NAKON UTAKMICE

JOZAK

- Dalić je išao pravom logikom, bilo je pitanje zašto Petković i Vlašić nisu ranije igrali... Izbornička funkcija je ogroman pritisak. Postavio je momčad po svojim pozicijama i svaka mu čast. Kroz lutanja u prvoj i drugoj utakmici dobio je neke odgovore i sada ima sastav. No, ima tu još prostora za nadogradnju.

JANKOVIĆ

Tek sada za nas počinje pravi turnir, siguran sam da ćemo sada pokazati pravo lice.

NA POLUVREMENU

JOZAK

- Šteta. Upravo ovakvu utakmicu smo očekivali, fajtersku i ratničku. Ključan je bio doprinos u obrani gdje se vidjela želja. Puno smo dobili s Petkovićem i dobro smo izgledali. Na kraju se dogodio manjak koncentracije. Primili smo gol i opet su Škoti u igri. Sve je otvoreno.

- Dalić je dobro pogodio sa sastavom. Ovo neće biti gotovo ni u 93. minuti. Ako i zabijemo dva gola neće biti gotovo. Oni će se bacati na glavu, sreća da nije pun stadion. Ne mogu biti nezadovoljan, vidi se energija i želja.

- Vidi se da smo bolji, trebamo do kraja biti agresivni i opušteni. Još malo da daju gasa i bit će to u redu.

JANKOVIĆ

Imali smo nesreću kod gola, a treba nam malo sreće za pobjedu u ovoj utakmici. Do kraja ćemo morati imati više kretnji i to će Škotima stvoriti velike probleme.

UOČI UTAKMICE

JOZAK

- Škoti su sve samo ne loša reprezentacija. Vidjeli smo koliko smo imali problema s njima. "Smijenili" su nam dva izbornika, Ćiru i Štimca, a sada se priča da bi se to moglo dogoditi i Daliću. Svašta se priča i to nije dobro. Treba nam jedna prava utakmica da se dignemo. Ova reprezentacija nije napravila svoje - rekao je Jozak.

- Sastav? Ne znam je li Vrsaljko ozlijeđen. No, moguće je da će Juranović biti zadužen za Robertsona jer on ima fizičku moć.

- Vidi se grč, vidi se pritisak, opterećenje. Igrači se pitaju što će biti ujutro u Hrvatskoj ako ne pobijede. Treba slobodno odigrati utakmicu. Ovo je nelagodna situacija, ali nadam se da možemo izvući.

Ni jedan škotski igrač ne mora u izolaciju iako je Gilmour zaražen koronavirusom.

- Svi smo jednaki, ali neki su jednakiji. Ozbiljan gaf koji će se tek kasnije prepričavati. Paradoks i čudna situacija.

JANKOVIĆ

Očekujem da naši više trče, to nam je nedostajalo. Vjerujem da će veliku ulogu u tom smislu danas odraditi Marcelo Brozović. Važna će biti i psihološka priprema i to se najbolje vidjelo protiv Čeha. Kad smo zabili gol sve je bilo puno bolje. Nadam se da nismo sve adute i sreću potrošili u Rusiji.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ivankodil
Ivankodil
23:16 22.06.2021.

Trolovi i šaka jada sad se mogu vratiti ispod kamena

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:06 05.07.2021.

Romeo Jozak: Svaka čast Daliću, ovo je bila prava predstava Španjolaca koji su nama trpali uz dišpet i znanje.

TM
trade_mark
20:55 22.06.2021.

Pa nek im Tomson dode malo pjevati za moral. Njemu danas ionako nije praznik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije