Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lothar Matthäus

Legendarni Nijemac udario po Englezima: Odvratno ste se ponašali, neka ste izgubili

Euro 2020 - Final - Italy v England
Foto: Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
15.07.2021.
u 08:45

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus (60) oštro je kritizirao Engleze uz poruku "neka ste izgubili" nakon finala Eura u kojem je Italija na Wembleyju slavila na jedanaesterce.

"Engleski navijači su se odvratno ponijeli prema maloj djevojčici u njemačkom dresu, zviždali su himnama protivnika, danskom golmanu Kasperu Schmeichelu su smetali laserom tijekom penala koji ih je odveo u polufinale. A onda su i rasistički napadali svoje igrače nakon finala", napisao je Matthäus za SportBild.

Zatim je jasno poručio:

"Dragi Englezi, to je bilo nesportsko ponašanje koje nismo očekivali od vas i ne želimo ga više vidjeti. Pa, žao mi je zbog igrača, ali vi ste zaslužili izgubiti u drami penala."

Podsjećamo, mala navijačica Njemačke nije mogla prestati plakati nakon što je njena reprezentacija izgubila od Engleske (2:0) u osmini finala Eura. Engleski navijači zatim su je pronašli na društvenim mrežama i ostavljali užasne komentare.

>> Pogledajte i kako Luka Modrić igra tenis

Ključne riječi

Komentara 7

LJ
Ljudeman
08:51 15.07.2021.

Kako bi rekao Edo Pezzi, svašta se tu doselilo

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
09:07 15.07.2021.

Ma takvi su bili oduvijek. Doseljenici su samo alibi. Blijedoliki Bahati huligani.

Avatar duje912
duje912
13:09 15.07.2021.

a po čem je lotar legendarasn...? nije niš bolji od Zvone Solde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije