Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOSTAR

Rumunj Popovici i Australka Iffland pobjednici Red Bull skokova sa Starog mosta


Mostar: Finalno natjecanje najboljih svjetskih skakača Red Bull Cliff Divinga
Denis Kapetanovic/PIXSELL
27.08.2022.
u 22:15

Drugo mjesto Red Bull Cliff Diving serije zauzeo je njegov sunarodnjak Catalin Preda.

Rumunj Constantin Popovici i Austalka Rhiannan Iffland pobjednici su subotnjiih skokova sa Staroga mosta u Mostaru u sklopu serije Red Bull Cliff Diving.

Popovici je u muškoj konkurenciji osvojio najviše bodova nakon završne serije skokova u Neretvu koji su izvođeni s platforme visoke 27 metara koja se nalazila na Starome mostu. On je potukao konkurenciju od 12 skakača iz cijeloga svijeta.

Drugo mjesto Red Bull Cliff Diving serije zauzeo je njegov sunarodnjak Catalin Preda, dok je treći bio Aidan Heslop iz Velike Britanije.
U ženskoj konkurenciji najbolja je bila braniteljica titule, Australka Rhiannan Iffland. Drugo i treće mjesto pripalo je Kanađankama Molly Carlson i Jessici Macualy.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije