Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI BESEDIN

Šveđanin krvničkim startom poslao Ukrajina kući: Neće više zaigrati na Euru...

Reuters
30.06.2021.
u 15:45

- Više ne možemo računati na Besedina. Morao se vratiti u Kijev na daljnje pretrage.

Za napadača ukrajinske nogometne reprezentacije Artjoma Besedina, koji je nastradao nakon krvničkog starta švedskog stopera Marcusa Danielssona 100. minuti susreta osmine finala, ovaj Euro je završen zbog ozljede koljena.

Besedin je na terenu proveo tek 10-ak minuta kada ga je Danielsson pogodio džonom u koljeno te ga onesposobio za nastavak susreta, a on za taj start zasluženo isključen.

- Više ne možemo računati na Besedina. Morao se vratiti u Kijev na daljnje pretrage - objavio je pomoćnik ukrajinskog izbornika Oleksandr Šovkovski.

Nakon 2:1 pobjede protiv Švedske u osmini finala, Ukrajina će u četvrtfinalu u subotu igrati protiv Engleske u Rimu.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
16:00 30.06.2021.

Trebao je i onaj Englezić za sličan start na Kroosu biti isključen, ali eto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije