Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WEST HAMA

Slaven Bilić: Ovo je iznimno frustrirajuće... Razočaran sam i ljutit

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
15.10.2017.
u 10:48

- Prvi se karton može dogoditi, ali drugi... Bila je to katastrofalna odluka Carrolla. Ovo je iznimno frustrirajuće - rekao je Bilić

West Ham Slavena Bilića jučer je bio nadomak druge pobjede zaredom. Čekićari su od 19. minute protiv Burnleyja vodili 1:0, no u 85. minuti su primili gol pa je završilo 1:1.

Treba reći i da je West Ham od 27. minute igrao s igračem manje nakon što je Andy Carroll u dvije minute zaradio dva žuta kartona. 

Slaven Bilić
1/5

Glupost napadača West Hama zasmetala je bivšem hrvatskom izborniku.

- Jako sam razočaran i ljutit. Razočaran sam, ali ne zbog sudačke odluke. Dobro smo igrali, no onda su nas poremetila dva žuta kartona u dvije minute. Igrač Andyjevog iskustva to ne smije napraviti - rekao je Bilić i dodao:

- Prvi se karton može dogoditi, ali drugi... Bila je to katastrofalna odluka Carrolla. Ovo je iznimno frustrirajuće - rekao je Bilić i dodao da još ne zna hoće li kazniti napadača.

Komentara 3

ER
EroK
03:05 16.10.2017.

braco1954, ne seri kvake!

Avatar braco1954
braco1954
12:13 15.10.2017.

Biliću ti sve nešto razoćaran a ništa ne preduzimaš ili neznaš kako da preduzmeš onda nemoj se ljutiti kad te uprava kluba deložira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije