Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Slaven Bilić u teškoj situaciji: U sjajnoj utakmici doživio domaći poraz

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.09.2017.
u 15:43

Tottenahm je sada treći na ljestvici sa 11 bodova, dva manje od vodećeg dvojca iz Manchestera

U prvoj utakmici 6. kola engleskog nogometnog prvenstva aktualni doprvak Tottenham Hotspur je kao gost svladao West Ham United, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, sa 3-2 (2-0).

Krajem drugog poluvremena Tottenham je poveo 2-0 golovima Harryja Kanea (34, 38), Christian Eriksen (60) je u drugom dijelu povisio na 3-0, ali gosti su ipak do posljednjeg trenutka strepili za pobjedu. Povratak West Hama najavio je Javier Hernandez (65), da bi od 70. minute domaći imali igrača više jer je isključen Serge Aurier. Cheikhou Kouyate (87) je smanjio na 3-2, a u 90. minuti je Andy Carroll promašio veliku priliku za izjednačenje kada je prerano skočio na jednu loptu ubačenu iz kuta.

Tottenahm je sada treći na ljestvici sa 11 bodova, dva manje od vodećeg dvojca iz Manchestera, a jednim više od branitelja naslova Chelseaja. West Ham United je 17. s četiri boda.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
17:48 23.09.2017.

Slaven je naš hrvatski čovjek i sjajan trener za HR repku, Hajduk, Bešiktaš ili Lokomotiv Moskva..West Ham je puno preveliki zadatak i obaveza za njega. Nije Slaven naučil da djeluje među europskima i kulturnima jer je odrastao među nama balkanskima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije