Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćen 20 milijuna

Bilić demantira glasine o zvijezdi: To nema veze s istinom!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.10.2017.
u 18:53

Burnley ove sezone igra kvalitetno i kod kuće i na gostovanjima. Morat ćemo biti hrabri i direktni, kazao je Bilić.

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić demantirao je britanske medije koji pišu kako je meksički napadač Javier Hernandez nezadovoljan svojom pozicijom u redovim West Ham Uniteda i kako će već u siječnju napustiti londonski klub.

"Netko je proširio glasine kako je Hernandez nezadovoljan u klubu, a to nema veze s istinom," kazao je Bilić dodavši: "Hernandez je imao problema s ozljedom, no nadam se kako će se oporaviti do subote i gostovanja kod Burnleyja,".

Meksikanac je ovoga ljeta stigao u West Ham iz Bayer Leverkusena za 20 milijuna eura. Do sada je u dresu 'čekičara' upisao devet nastupa i postigao tri gola.

Slaven Bilić
1/6

Bilić se osvrnuo i na idućeg suparnika koji se nalazi na odličnom, šestom mjestu na ljestvici.

"Burnley ove sezone igra jednako kvalitetno i kod kuće i na gostovanjima. Igraju dobro i morat ćemo biti hrabri i direktni," kazao je Bilić.

U posljednjih pet međusobnih susreta West Ham je upisao svih pet pobjeda, a posljednju pobjedu Burnley je ostvario prije šest godina.

West Ham se trenutačno nalazi na 15. mjestu Premiershipa sa sedam bodova, dva više od zone ispadanja.

Komentara 2

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
20:23 12.10.2017.

O Bilicu najvise lazu hrvatski mediji, gotovo da istinu o njemu ove godine nisu napisali

KA
kajinx
22:21 12.10.2017.

Kakav Bilić, dajte nam Ɖokovića ili bar njegovu ženu, pišite tko je pjevao cajke, šta ima novo Bačkom Palankom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije