Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO MU NIJE TREBALO

Pogledajte urnebesnu scenu nakon što se Putin spustio u svlačionicu

Putin
Foto: Printscreen Facebook
1/6
16.07.2018.
u 10:09

Francuski nogometaši u svlačionici su otvorili šampanjac, a Putinovo osiguranje odmah je hitro reagiralo. Otvorili su kišobran i zaštitili šefa ruske države od kapljica.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin našao se na udaru kritika zbog ponašanja tijekom dodjele medalja na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Naime, neposredno prije početka dodjela medalja počela je padati jaka kiša pa je dojurio čovjek s kišobranom.

Njime je odmah zaštitio Putina od kiše, dok su Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Francuske Emmanuel Macron i dalje kisnuli. Gdje je nestala ona stara poznata krilatica "dame prve", pitao se engleski Mirror.

No, priča nastavila se i u svlačionici. Francuski nogometaši tamo su otvorili šampanjac, a Putinovo osiguranje odmah je hitro reagiralo. Otvorili su kišobran i zaštitili šefa ruske države od kapljica.

Putin
1/10

 

Komentara 14

Avatar navijač
navijač
10:29 16.07.2018.

To je onaj sa stadiona, putinova desna ruka(briše mu i dupe u wc \u. ).

BI
binki
11:51 16.07.2018.

Da te tretiraju kao damu moraš se ponašati kao dama. Jednostavno

RI
rightside
11:49 16.07.2018.

i gle, jedan zlovenac nesto govori o drugima a o svojima suti..))) a di su ti slovenci uopce bili na ovom prvenstvu????))) drugo,,janez da ga tak nazovem, sin oficira jna ocito misli da se tata zastavnik prve klasde cjeli zivott borio protiv ustasa i protiv ostalih hrvata pa ce i on nastavit,,)))) sve u svemu,, sad su i neki bas slovenci,, pokupili od srba ono da se uvjen avija protiv hrvata,,))))))sta pokazuje da sve sta srbi izmisle,, slovenci ponavljaju u svoje ime,,)))) tako mali a tako nemocni,,i napasni,,))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije